Sari la conținut

Două jucătoare de la Corona, convocate la națională

doua-jucatoare-de-la-corona-convocate-la-nationala

Naţionala de handbal feminin se va reuni, în 28 mai, pentru a susține două partide cu Austria, în play-off-ul Campionatului Mondial 2017.

Antrenorul Ambros Martin a convocat 18 jucătoare, între care se numără Andreea Pricopi şi Laura Chiper, handbaliste la Corona. Din lotul naționalei, vor face parte şi două jucătoare ce tocmai s-au despărţit de gruparea „galben-albastră” – Nicoleta Dincă şi Denisa Dedu.

Jucătoarele vor avea un stagiu de pregătire în Ungaria, unde vor disputa două partide amicale, dar fără public, cu DVSC Debrecen, în 2 şi 3 iunie.

Manşa tur cu Austria va avea loc apoi la Oradea, în 9 iunie, iar cea retur se va disputa în Austria, patru zile mai târziu.

Câştigătoarele din dubla manşă se vor califica la turneul final din Germania, programat între 1-17 decembrie. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 27 iunie, la Hamburg.

Din Europa, campioana mondială en-titre, Norvegia, şi Germania, în calitate de naţiune organizatoare, sunt calificate direct la turneul final, la fel ca Danemarca, Olanda şi Franţa, în calitate de semifinaliste la CE 2016.

Comentarii

Ultimă oră