Sari la conținut
doua-zile-de-sarbatoare-la-cincu

În weekendul 19-20 august 2017 se va desfăşura cea de-a cincea ediţie a „Zilelor Cincului“. Comuna Cincu va îmbrăca haine de sărbătoare.


   Urmează două zile de sărbătoare, de distracție și voie bună cu cântăreți renumiți, târg tradițional și focuri de artificii la Cincu.

Așa cum se obișnuiește în ultimii ani, fiii satului, dar și alți invitați din toată Țara Făgărașului și nu numai se reunesc în cadrul „Zilelor Cincului“, eveniment ajuns la cea de-a cincea ediție. Două zile va fi sărbătoare în sat, în perioada 19-20 august 2017, iar autoritățile au pregătit o serie de evenimente cu multă voie bună și distracție pentru participanți.


    Un târg de produse tradiţionale, meşteri populari, spectacole de muzică populară şi uşoară, cu interpreţi locali, dar şi consacraţi la nivel national sunt doar câteva din ingredientele care îi vor încânta pe toți cei ce vor fi prezenți sâmbătă, 19 august 2017 şi duminică, 20 august 2017 la Cincu.



    Vor urca pe scenă Ansamblul de dansuri de la Rupea, Ansamblul de la Şinca Nouă, Corul de Muzică Armonia din Constanţa, Diana Gribincea, Daniel Rosalim de la Junii Sibiului, dar şi interpreta de muzică dance JO. Totul va culmina cu un spectaculos foc de artificii.

„Ca în fiecare an, avem un program destul de încărcat, două zile cu program de muzică uşoară, muzică populară şi la final cu un foc de artificii. Pe 20 august, avem şi sfinţirea bisericii din Cincu la care va fi prezent IPS Laurenţiu Streza”, a detaliat Aurel Suciu, primarul comunei Cincu.


   Pe lângă muzică și voie bună, cei prezenți la eveniment vor putea gusta din tradiționalele produse făcute de localnicii din Cincu, la târgul amenajat în cadrul sărbătorii.

„A fost un succes și anul trecut și așteptăm și de această data invitații la eveniment. Este singura dată când cei din localitate pot să-și vândă produsele. Va fi un târg de produse tradiționale cu mâncăruri tradiționale, cu lucruri tradiționale și având acum în zonă americani sperăm să avem un număr cât mai mare de vizitatori și participanți la spectacol“, a mai spus primarul comunei Cincu.


.....................................................................................................................

Programul evenimentului:


    Startul sărbătorii Cincului se va da sâmbătă de la ora 16.00, când pe scena amplasată în centrul satului vor urca Mioara Marinca, Grupul „Prietenia“, coordonat de Eugen Herchi, Mihai Teacă, Ansamblul din Rupea și Mariana Șandru.

De la ora 19.00 este programat un spectacol de muzică ușoară cu trupa TODAY.

De la ora 19.45, Diana Gribincea Popa va încânta publicul prezent cu melodii populare, iar de la 20.15, Daniel Rosalim de la Junii Sibiului va face spectacol.

Duminică, 20 august, programul la scena din centrul satului va debuta la ora 16.00, cu un spectacol de muzică populară susținut de interpreta Georgiana Pătrînjel.

De la ora 16.30, cei prezenți vor putea asista la un spectacol de muzică ușoară cu Orchestra Cincu și Formația Sirinx.

De la ora 17.00 sunt programați să urce pe scenă Grupul Armonia, Ștefan Ramba, Ansamblul de dansuri Șinca Nouă și Viorica Cerbu.

De la ora 20.00, Cristinel Terbea va susține un spectacol de muzică ușoară, iar de la ora 20.15 Anca Parlea Band și Claudia Marin vor urca pe scena festivalului.

Seara se încheie cu un concert susținut de JO, de la ora 21.00.

La ora 22.00 este programat un foc de artificii pentru a marca așa cum se cuvine încheierea sărbătorii din Cincu.

Comentarii

Ultimă oră