Sari la conținut
dragus-infrumusetat-de-consiliul-judetean

Fațadele a 20 de case din comuna Drăguș vor fi refăcute din banii Consiliului Județean Brașov. Lucrările vor începe anul viitor, și tot atunci, alți 20 de săteni care doresc să-și renoveze partea din față a casei pot depune cerere la Primăria Drăguș.
Comuna Drăguș este o comună pe care majoritatea turiștilor veniți în Țara Făgărașului nu o ratează. În ultimii ani, acest sat a înflorit, în urma investițiilor realizate pe toate planurile. Practic, acesta este și scopul celor care stau în fruntea comunei – ca Drăgușul să devină un sat turistic. Eforturile reprezentanților primăriei nu au fost zadarnice și de curând satul a fost desemnat cel mai frumos din România. Acest premiu i-a ajutat pe reprezentanții comunei să intre într-o asociere cu Consiliul Județean, prin intermediul căreia s-au obținut 20.000 de lei. Practic, 20 de locuitori ai comunei vor primi câte 1000 de lei pentru a-și reface fațada casei.
Astfel că imaginea comunei se va îmbunătăți, odată cu renovarea fațadelor caselor, ceea ce va atrage foarte mulți turiști.
Acest proiect va continua și anul viitor, așa că cei interesați să primească bani de la Consiliul Județean pentru refacerea fațadei, pot depune cereri la Primăria Drăguș.

Comentarii

Ultimă oră