Sari la conținut
dubla-inaugurare-la-rotbav

Vechea şcoală din localitatea Rotbav a fost renovată în totalitate şi adusă la standarde europene, iar parcul din centrul satului a fost transformat complet. Investiţiile s-au făcut în timp record, în ciuda faptului că banii pentru proiect au fost foarte puţini.

Şcoala din Rotbav are acum dotări la standarde europene, iar clădirea este una modernă. Şi parcul din centrul satului a fost modernizat! Au fost puse bănci noi, instalat un sistem de iluminat modern şi amenajate numeroase locuri de joacă.
“Avem două investiţii în satul Rotbav. Este vorba de parcul din centrul satului,  o investiţie în jur de 3 miliarde de lei. Iar a doua investiţie este şcoala primară, o investiţie  de circa 10 miliarde de lei. Toate sunt în folosul comunităţii” a spus   Sorin Taus, primarul comunei Feldioara. “Avem de a face cu un primar foarte activ, unul dintre cei mai buni din judeţ. Poate că e cel mai bun primar al PNL. La ultimele alegeri a scos aproape 90% din voturi. Asta e o dovadă că oamenii îl apreciază şi îl apreciază pentru aceste lucruri. Implicarea lui totală, aceste investiţii pe care le-a făcut în nişte condiţii de criză şi cu bani foarte puţini. Este un primar care a dovedit  că şi în condiţii de criză, cu bani foarte puţini, poţi face lucruri foarte bune şi aveţi aici două mostre” a declarat Aristorel Căncescu,  preşedintele CJ Braşov.
“Am pierdut şirul inaugurărilor aici la Feldioara şi Rotbav. Cred că sunt cele mai multe inaugurări din judeţ. Este o echipă foarte bună condusă de dl primar Taus care a făcut lucruri foarte bune. Se pare că următorii patru ani au început în forţă,  cu inaugurări importante. Vom fi alături de ei, dl preşedinte Căncescu, eu ca deputat, astfel încât echipa care a făcut lucruri atât de bune în Feldioara să facă acest lucru şi în următorii patru ani” a declarat deputatul Mihai Donţu.
În zona Feldioara mai sunt şi alte investiţii de anvergură în derulare, amintim staţia de epurare a apelor uzate şi reabilitarea vechii Cetăţi ţărăneşti medievale.

Comentarii

Ultimă oră