Sari la conținut

E oficial! Adelina Pestriţu i-a dat papucii lui Speak

e-oficial-adelina-pestritu-ia-dat-papucii-lui-speak

După luni întregi de incertitudine, în care a negat ceea ce toată lumea vedea fără niciun fel de dubiu, Adelina Pestriţu (29 de ani) a anunţat că nu mai formează un cuplu cu Speak. Bruneta a făcut anunţul pe pagina personală de Facebook.

”Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape şi vă mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţa mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi ca artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm ca lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere! Vă pup!”

Zvonurile legate de o eventuală despărţire circulau de mult în spaţiul public, însă cei doi protagonişti au negat de fiecare dată cu îndârjire.

Adelina Pestriţu a păşit pe scena showbiz-ului românesc la braţul lui Liviu Vârciu, căreia i-a devenit soţie după ce a renunţat la slujba de dansatoare în Ibiza, însă mariajul lor nu a durat prea mult, din pricina geloziei artistului. După divorţul de artist, în 2010, cariera brunetei a luat avânt. Adelina a pozat în Playboy doar cu voalul de mireasă şi cu buchetul, semn că nu a regretat deloc decizia de a divorţa. S-a perindat pe la mai multe posturi de televiziune şi este şi model.

Comentarii

Ultimă oră