Piaţa de Miercuri se va închide pentru modernizare. Timp de cinci luni, municipalitatea va reamenaja spaţiul comercial, astfel încât toţi agenţii comerciali să-şi desfăşoare activitatea în condiţii optime. Lucrările de modernizare vor începe imediat după Paştele Ortodox. 
Licitaţia pentru efectuarea lucrărilor a fost adjudecată, iar contractul va fi semnat săptămâna viitoare cu firma câştigătoare. Comercianţii vor fi nevoiţi să-şi închidă tarabele timp de cinci luni, atât cât va dura procesul de reamenjare. Conform proiectului, Piaţa de Miercuri se va face pe o structură metalică de tip hală, cu un acoperiş transparent, prin care să pătrundă lumina. „Vorbim de un proiect mai vechi al municipalităţii, discutat de multe ori cu cei care îşi desfăşoară activitatea economică acolo, în sfârşit avem un rezultat. Zilele acestea o să se încheie contractul de lucrări”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.
În centrul comercial de la Piaţa de Miercuri vor fi amenajate 65 de spaţii comerciale, fiecare fiind alimentat separat cu energie electrică. Pentru toate aceste lucrări municipalitatea braşoveană va aloca 2,4 milioane de lei.