Sari la conținut

E oficial! Steaua i-a transferat pe Bourceanu şi Pintilii

e-oficial-steaua-ia-transferat-pe-bourceanu-si-pintilii

Echipa de fotbal Steaua București a oficializat, luni, transferurile jucătorilor Mihai Pintilii și Alexandru Bourceanu.

Foștii căpitani ai Stelei din perioada 2011-2014 au revenit, astfel, la echipa ''roș-albastră'' și se vor alătura lotului condus de antrenorul Laurențiu Reghecampf pe data de 8 ianuarie, când este programată vizita medicală.

Mihai Pintilii, căpitanul echipei campioane în 2014, a fost transferat de la echipa israeliană Hapoel Tel Aviv și a semnat un contract valabil pe doi ani. Alexandru Bourceanu, căpitan al Stelei la câștigarea titlului cu numărul 24 și a Supercupei României în 2013, dar participant și la cucerirea celor trei trofee din 2015 (campionat, Cupa României, Cupa Ligii), a semnat un contract valabil pe un an.

Alexandru Bourceanu este un mijlocaș defensiv născut pe 24 aprilie 1985, la Galați, care și-a început cariera în 2004, la Dunărea Galați, de unde s-a transferat în 2008 la Oțelul, pentru care a evoluat timp de un sezon. În vara anului 2009 a trecut la Poli Timișoara, iar în 2011 s-a transferat la Steaua. În ianuarie 2014 a semnat pentru Trabzonspor, dar, din cauza unei accidentări la genunchi, nu a mai intrat în planurile echipei din Turcia, care a decis să-l împrumute la Steaua pentru un sezon în toamna aceluiași an. În vara lui 2015 a revenit la Trabzonspor, însă și-a reziliat contractul cu turcii în luna octombrie.

Comentarii

Ultimă oră