Sari la conținut

Echipa de handbal Corona Braşov se înfuntă cu CSM Bucureşti, duminică

echipa-de-handbal-corona-brasov-se-infunta-cu-csm-bucuresti-duminica

Corona joacă primul meci oficial în faţa propriilor fani împotriva campioanei CSM Bucureşti!


  Echipa de handbal Corona Braşov va juca duminică, 9 septembrie 2018, de la ora 17.30 primul meci pe teren propriu, în compania titratei formaţii CSM Bucureşti.

„Este un meci pe teren propriu în care chiar nu cred că ar trebui să avem mare presiune având în vedere că jucăm cu cea mai titrată echipă din ţară şi una dintre echipele care se bate şi în acest pentru Liga Campionilor. Aşadar, în mod normal ar trebui să intrăm cu dorinţa de a juca ceea ce ştim, de a face un joc bun care să readucă în sala sporturilor din Braşov, bucuria pe care o poate aduce handbalul. Mi-ar plăcea să văd bucurie, atât în teren cât şi în tribună. Din experienţă ştiu că dacă în teren se vede dăruire şi determinare, atunci şi publicul reacţionează şi susţine echipa, iar asta va duce la o atmosferă foarte frumoasă. Normal, nu ne dăm la o parte şi nu ne considerăm dinainte învinşi, însă nici nu se poate spune despre acest meci că este unul în care îţi faci calcule că poţi câştiga trei puncte. Dacă acest lucru se întâmplă, este minunat, dar dincolo de toate trebuie să fim realişti”, a spus antrenorul Ion Crăciun.


    Acesta nu a dorit să comenteze ultimele prestaţii ale echipei CSM Bucureşti subliniind însă că echipa lui îşi va juca şansa pe care o are.

„Nu vreau să comentez prea mult legat de CSM şi de jocul lor din ultimele partide, pentru că, oricum această echipă are numai jucătoare titrate a căror valoare nu este discutabilă, fiind doar jucăatore de top. Ce pot spune însă, este că nu vreau să pun niciun fel de presiune pe echipa mea şi să fac tot felul de presupuneri despre cum va fi duminică. Noi vom intra în teren cu gândul de a ne lupta şi vom vedea apoi cât de aproape vom fi de adversare. CSM este CSM şi trebuie să fii conştient că pentru a scoate un rezultat bun trebuie să joci senzaţional şi să ai determinare din primul până în ultimul minut de joc”, a mai declarat antrenorul principal al Coronei.

Bilelete pentru meci mai pot fi achiziţionate duminică, în ziua partidei, de la sediul clubului Corona, aflat la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, începând cu ora 14.00.

....................................................

Update:

Handbalistele Coronei au fost la un pas de victorie în faţa CSM Bucureşti

Handbalistele Coronei au făcut un joc excelent duminică, 9 septembrie 2018, în sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, în faţa titratei echipe a CSM Bucureşti, pe care a condus-o vreme de aproape 50 de minute.

Handbalistele antrenate de Ion Crăciun au pierdut cu scorul de 22-20, însă la pauză ele au fost cele care au condus cu aceeaşi diferenţă de două goluri, 12-10.

Cu o echipă tânără dar foarte închegată şi dornică să lupte împreună şi cu un Diana Popescu drept portar, extrem de sigură pe ea, Corona a reuşit să ţină piept unor jucătoare care au câştigat sau luptă să câştige Liga Campionilor.

Chiar dacă a ratat şansa de a obţine un rezultat bun, Corona a fost aplaudă la scenă deschisă de o sală arhiplină, care s-a bucurat de un spectacol pe cinste.

Pentru Corona au marcat: Buceschi 5, Dmitrovic 5, Tîrcă 3, Chiricuţă 3, Ciuciulete 2, Vetkova 1, Popescu 1.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat: „A fost un joc bun, în faţa unei echipe bune şi a unui public minunat şi chiar mă doare că nu am putut să le oferim mai mult. Însă, în astfel de meciuri, orice greşeală costă scump. În prima repriză, cât au fost mai proaspete au și gândit și am ținut jocul în mână cum am vrut noi. În repriza a doua însă și pe fond de oboseală am făcut câteva greșeli pe care din păcate, cu echipe de nivelul ăsta, nu ai voie să faci. Cu toate acestea, fetele sunt în momentul ăsta cu mai multă încredere în ele, cu mai mult tupeu în joc și aș vrea să le văd chiar mai obraznice, să nu se mai uite la numele de pe tricoul jucătoarei pe care o au în față. Și noi avem o echipă bună şi cred eu că putem mult mai mult de acum încolo”.

Tehnicianul Coronei aspus că a fost emoţionat să vadă un public atât de frumos şi suferă că echipa nu le-a putut oferi un rezultat pozitiv pe care îl meritau cu prisosinţă.

„Noi am zis că obiectivul nostru este să readucem publicul la sală și îmi pare nespus de rău că nu am reușit să îi facem să plece acasă bucuroși, cu o victorie. Meritau, au fost tare frumoşi, a fost o sală arhiplină, care a așteptat de la noi un pic mai mult. Eu cred că puteam să dăm mai mult azi, dar depinde de noi de acum încolo, mai putem să muncim mai mult iar data viitoare să fim mai buni”.

Comentarii

Ultimă oră