Sari la conținut

Echipa ISU Braşov, câştigătoare la Zărneşti Challenge

echipa-isu-brasov-castigatoare-la-zarnesti-challenge

Echipa ISU Brașov, formată din slt. Istrate Sandu, plt. maj. Kulcsar Nicoleta şi plt. maj. Ioja Viorel s-a clasat pe locul 1 la Zărneşti Challenge, la concursul pe echipe.


   La proba SPRINT, locurile 1, 2 și 3 au fost ocupate tot de cadrele ISU Braşov. Astfel: câştigător a fost sg. maj. Pătraşcu Raducu, pe locul 2 s-a clasat lt. Dina Alexandru, iar locul 3 a fost ocupat de plt. maj. Durnă Bogdan.

„Zărneşti Challenge” este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole, însă parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică. Traseul competiţiei are distanţa de: 3,2 km cu peste 30 obstacole pentru categoria SPRINT și ECHIPE, cca 8 km cu peste 30 de obstacole pentru categoria SUPER SPRINT și cca 16 km cu peste 60 de obstacole pentru ELITA ,traversând drumuri forestiere, poteci cu diferite înclinaţii (de aceea este recomandată încălţămintea de trail). Obstacolele le pun la încercare abilităţile sportive constând în pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor, pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se trece târâş, zone de alergare cu greutăţi, alergare prin anvelope auto, căţărare pe frânghii. (Este recomandată folosirea mănuşilor fără degete).

Comentarii

Ultimă oră