Sari la conținut
editia-a-noua-ecomarathon-la-moeciu

EcoMarathon-ul, un concurs destinat alergătorilor desăvârșiti și celor care doresc să-și depășească limitele, va avea loc în data de 5 mai la Moieciu.

Ajuns la a noua ediție, concursul atrage din ce în ce mai mulți oameni pasionați de mișcare în natură, de munte, de peisaje minunate.

Organizatorii vă așteaptă, indiferent că vreți să alergați și să vă bucurați de primăvară sau doar să admirați peisajele extraordinare și să îi încurajați pe alergători.

Veți descoperi locuri inedite, poteci care traversează fânețe și păduri, odăi și case de un farmec aparte, peisaje colorate iar contrastul dintre verdele pasunilor și crestele înzăpezite ale Bucegilor vă vor da prilejul să nu simți oboseala.

Concursul propriu-zis va avea loc în data de 5 mai, însă tot weekendul 04 - 06 mai este dedicat, practic, acestui eveniment, o sărbătoare a sportului și a muntelui în acest mic sat de munte.

Evenimentul va cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de mișcare în aer liber și iubitorilor de munte.

EcoMarathon se va desfășura pe distanța clasică de 42 de kilometri, cu o diferență de nivel de cca +2300m. Timpul limită de sosire este de 9h de la Start.

EcoCross, destinată celor care preferă distanțele mai scurte sau care au început de curând alergarea și doresc să-și schimbe modul de viață, să devină mai activi. Va fi o cursă de 14 kilometri cu o diferență de nivel de cca +600m.

În cadrul cursei EcoKids, concursul destinat copiilor, în funcție de categoria de vârstă, se vor parcurge diferite distanțe.

Comentarii

Ultimă oră