Sari la conținut

Elena Hach candidează la postul de procuror general

elena-hach-candideaza-la-postul-de-procuror-general

Potrivit unor surse din ministerul Justiţiei, 11 persoane s-au înscris până la această oră pentru funcţia de procuror general al României şi pentru cea de şef la DNA. Daniel Morar nu a depus candidatura pentru funcţia de procuror general al României, în timp ce Laura Codruţa Kovesi candidează la funcţia de procuror-şef DNA.
Procurorii Gheorghe Mo-ţa, de la Parchetul Gorj, şi Ioan Irimie, de la Serviciul DNA Cluj, şi-au depus candidaturile miercuri la Ministerul Justiţiei, pentru funcţiile de procuror general al României, respectiv procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Alţi procurori care candidează sunt Elena Hach- de la Parchetul Curţii de Apel Braşov, Viorica Stoica - de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Claudiu Dumitrescu, procuror DNA- detaşat şef al Departamentului pentru Luptă Antifraudă.
Elena Hach este procuror la Parchetul Curţii de Apel Braşov şi cel mai tânăr candidat. Are 38 de ani. S-a ocupat cu supravegherea cercetărilor penale, urmărirea penală şi activitate de judiciar. A fost magistrat de legătură în Italia.

Foto: lumeajustitiei:ro.

Comentarii

Ultimă oră