Sari la conținut

Elevii de la Meșotă și Unirea, implicați în campanii de Crăciun

elevii-de-la-mesota-si-unirea-implicati-in-campanii-de-craciun

În luna decembrie, destinată faptelor caritabile și considerată luna cadourilor, elevii „Colegiul National Dr. Ioan Meșotă”, cât și cei ai „Colegiului Național Unirea” au avut ideea organizării unor spectacole umanitare, pentru a intra mai bine în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

   Elevii din Brașov poartă în suflet dorința de a fi generoși, mai sensibili și mai buni, în special acum, în prag de sărbători. Cu siguranță, toți brașovenii au de învățat de la acești adolescenți minunați!

După ce în 10 decembrie, la Sala Patria din Brașov, meșotiștii au fost implicați într-un spectacol și au prezentat diferite momente artistice din dorința de a ajuta un codlean, care avea nevoie neapărat de tratament în urma unei paralizii, iar toți banii adunați i-au fost donați, urmează alte acțiuni.


    Elevii au pregatit un nou spectacol caritabil, care va avea loc luni, 18 decembrie 2017 , la ora 14:30 la Sala Patria. Cei care au pregătit acest eveniment sunt tot elevii de la „Colegiul National Unirea”, ajutati de cei de la „Colegiul National Dr. Ioan Meșotă”.

Biletele cu valoarea de 15 lei, pot fi achiziționate de la liceul Meșotă , iar banii strânși în urma vânzării biletor vor fi donați spre asociația „Copiii de Cristal” , pentru susținerea copiilor cu autism. Asociația „Copiii de Cristal” a fost creată din dorința si necesitatea de a le oferi copiilor cu autism, asistență și terapie specializată, servicii care, din păcate, lipsesc din asistența publică garantată de statul român. Banii strânși în urma spectacolului de luni vor ajunge la această asociație, să le fie de folos copiilor autiști.

În plus Consiliul Elevilor Meșotiști va organiza în întâmpinarea sărbătorilor, un târg de Craciun numit „Dă un zâmbet Craciunului tău!”. Acesta va avea loc la „Colegiul National Dr. Ioan Meșotă”, în 22 decembrie 2017. Acțiunea va consta în vânzarea de confecții, dulciuri, ciocolată caldă și multe alte lucruri specifice sărbătorilor . Elevii vor prezenta un program artistic. Banii adunați vor fi donați către asociația „Bucuria Darului” al cărei motto este „Împreună înmulțim bucuria!”

Comentarii

Ultimă oră