Sari la conținut

Elevii se întrec sâmbătă la „Cupa Şcolilor” - „Street Dance”

elevii-se-intrec-sambata-la-cupa-scolilor-la-street-dance

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, între orele 14.00 şi 19.00, la Centrul Cultural Reduta va avea loc o competiţie inedită, în cadrul căreia zeci de tineri se vor întrece în street dance.

13 echipe reprezentenând şcoli şi licee din Braşov vor concura la faza judeţeană a „Cupei Şcolilor” la „Street Dance”.

   Miza e importantă! Primele trei echipe clasate se vor califica la faza naţională, care va avea loc la Bistriţa, pe 13 mai 2017, competiţia ajungând deja la cea de-a noua ediţie şi urmând să reunească dansatori din 12 judeţe ale României.

Organizator al fazei judeţene este „Muza Dance School”, iar un bilet de intrare la evenimentul de sâmbătă costă 15 lei.


    Și în acest an, trupe din școli gimnaziale și licee se vor întrece pentru un loc în Marea Finală. În cadrul concursului vor fi două categorii: show propriu și „1vs1 hip hop battle”, fiecare categorie fiind împărțită în secțiunea pentru elevii din școlile gimnaziale și pentru cei din liceu.

Juriul, format din Maria Majeri din Bistrița, Grig Alexa și Bolohan Bogdan din București, va fi atent la fiecare mișcare pentru a putea desemna adevîrații câștigători care vor reprezenta județul Brașov în Finala Națională.

„Vino să susți mișcarea și dansul în cadrul singurului concurs la nivel național în care sunt implicate trupe care își reprezintă școlile gimnaziale și liceele din care fac parte!”, ne invită organizatorii.

Comentarii

Ultimă oră