Sari la conținut
elixirul-tineretii-dupa-30-de-ani

Femeia la 30, 40, 50 de ani, cunoașterea de sine

30 de ani! Te privești în oglindă și cauți cu lupa primul rid, îți studiezi corpul și imaginația ți-o ia razna.

Literatura universală e plină de frumusețea interioară și exterioară a femeii de 30, 40, 50 de ani. Tratatele de psihologie se ocupă pe larg de psihicul ei.

Femeia care trece pragul vârstei de 30 de ani este femeia care ar trebui să se cunoască deja pe sine.

Este femeia care nu mai trudește la descoperirea propriei persoane, care își știe valoarea, care se prețuiește. Și-a descoperit sexualitatea, știe ce dorește în relația cu un bărbat, s-a hotărât dacă vrea sau nu copii, a identificat ce-i priește trupului și sufletului, este conștientă de faptul că de echilibrul ei interior depinde totul, de la armonia din casă, la relațiile cu cei din jur.

Este adevărat, pentru a păstra acest echilibru, ai nevoie să te placi, atunci când te uiți în oglindă. Să-ți placă pielea ta, carnația, forma corpului, strălucirea ochilor.

De tine depinde să-ți placă ce vezi în oglindă

Dacă îți cunoști nevoile pielii, caută să le satisfaci din timp, nu atunci când ajungi în pragul senectuții și chipul brăzdat de riduri nu mai răspunde la niciun tratament de înfrumusețare.

Ai nevoie de un tratament blând, cu creme, seruri și măști naturale, care nu forțează procesele din piele, nu au un efect de moment, ca apoi să lase să se întrevadă un dezastru.

Fii bună cu pielea ta

Caută produse de calitate.

Nu trebuie să dai o avere pe o cremă, în speranța că ai pus mâna pe elixirul tinereții. Trebuie să înveți să identifici produse accesibile ca preț, care să-ți răsfețe tenul vreme îndelungată, care nu te intoxică și nu-ți provoacă reacții nedorite.

Produse naturale, prietenoase cu tenul tău

Pe la 30 și ceva de ani apare revelația îngrijirii din timp a tenului de aceea echipa Farmnatur recomandă produsele Andalou Naturals.

Goji Peptide Perfecting Cream conține ingrediente non-GMO din culturi organice și respectă principiile de Fair Trade. Are extract de Aloe Vera și probiotice din microfloră, o combinație care stimuleaza refacerea celulară.

Complexul de celule stem din fructe, complexul BioActive cu opt fructe de pădure și glicopeptidele din fructele de goji stimulează producția de colagen și elastină de la nivelul pielii. Antioxidanții din compoziție redau pielii aspectul tânăr, plăcut, și previn apariția ridurilor.

Rezultatul: ten catifelat, proaspăt, sănătos!

Alături de crema asta deosebită îți recomandăm DIY Booster SPF 30 Facial Serum Unscented.

Pe lângă celule stem din fructe și complexul BioActive, conține resveratrol și coenzima Q10, care stimulează producția de colagen și elastină.

Factorul de protecție ridicat, SPF 30, recomandă produsul pentru îngrijirea uzuală a tenului. Conține filtre de protecție solară cu spectru larg, prevenind, astfel, îmbătrânirea pielii.

Instant Lift & Firm Hydro Serum Facial Mask. Substanțele naturale active din compoziție dizolvă și elimină celulele moarte de la nivelul epidermei și îi redau vitalitatea. După aplicare, tenul capătă prospețime, strălucește și întinerește văzând cu ochii.

Goji Peptide Perfecting Cream 50g, DIY Booster SPF 30 Facial Serum Unscented 58ml și Instant Lift & Firm Hydro Serum Facial Mask 18ml le poți achiziționa de la farmnatur.ro.

Sunt produse originale, certificate, de bună calitate și la un preț accesibil.

În concluzie, scrie-ți povestea vieții având grijă de tine. Frumusețea este importantă la orice vârstă, dar se întreține în timp.

Comentarii

Ultimă oră