Formația de Liga a 4-a AS „SR” Brasov a făcut publică emblema clubului, cu trei zile înaintea debutului oficial pe teren propriu.

Potrivit membrilor Ligii Suporterilor Stegari, logo-ul face corp comun cu emblema orașului pentru că Steagu este echipa Brașovului, iar literele S şi R din siglă au fost special create pentru aceasta, fiind inspirate de SR-ul de pe pieptul tricourilor din anii 1960.

Design-ul este modern fără ca literele să îşi piardă aerul retro.

„Galben-negrii” vor debuta pe Stadionul Tineretului, sâmbătă, de la ora 11, în cadrul etapei a doua din campionatul județean, contra formației Chimia Orașul Victoria.

Biletele la meci au prețuri cuprinse între 5 și 30 de lei și se comercializează doar în ziua meciului, acestea fiind valabile și pentru partida juniorilor, care începe la ora 9. 

Și celelalte două echipe din orașul Brașov joacă pe teren propriu în acest weekend. ACS Steagul Roșu Brașov primește vizita celor de la Inter Cristian, iar ACS Colțea 1920 Brașov va înfrunta acasă formația ACSM Codlea.Programul complet al celei de-a doua etape din Liga a IV-a Brașov

A.S. F.C. Precizia Săcele - A.S. Aripile Braşov

AS SR Brașov - C.S. Chimia Orasul Victoria

A.S.Prietenii Rupea - A.S.C.Olimpic Zărneşti

A.S. Avantul Dumbravita - A.S.Inter Tarlungeni

A.C.S. Steagu Rosu Brasov - C.S. Inter Cristian

A.C.S. Coltea 1920 Brasov - A.C.S.M. Codlea

A.F.C.S. Carpaţi Berivoi - A.S. Olimpic Voila

A.C.S.Vointa Hurez - A.S. Cetatea Homorod