Sari la conținut

Eroare medicală: A murit la 22 de ani, diagnosticat cu ... sinuzită

eroare-medicala-a-murit-la-22-de-ani-diagnosticat-cu-sinuzita

Părinţii băiatului din Argeş, care a murit la 22 de ani, îi acuză de crimă prin indiferenţă pe medicii care l-au tratat. Băiatul avea dureri de cap puternice, iar medicii de la spitalul din Piteşti i-au spus că are sinuzită şi l-au trimis acasă. După o lună de chinuri, timp în care a fost pasat de la un medic la altul, tânărul s-a stins, răpus de meningită.

Parintii tânărului povestesc cum au mers de nenumarate ori la spital pentru că băiatul se plângea de dureri puternice de cap. Desi medicul de familie l-a trimis de urgenta la spitalul din Pitesti, doctorii de acolo l-au diagnosticat cu sinuzită si au spus ca se va face bine.

La spital, băiatul a primit un calamant si fost trimis acasă. Abia cand s-a intors cu dureri si mai mari, a fost internat. Ulterior, a fost lasat din nou sa plece, vindecat, asa cum scrie in fisa de externare.

Cum tânărul se simtea din ce in ce mai rau, parintii l-au adus din nou la spital. Nimeni nu l-a consultat însă, pentru ca medicul erau in concediu.

La o luna de la prima internare, tânărul a murit de meningita, potrivit Antena 3. Părinţii lui sunt convinşi că băiatul lor putea fi salvat. Ei spun ca doctorita de la spitalul judetean l-a facut sanatos in acte si a plecat in concediu.

O comisie a spitalului va analiza cazul. Şeful medicului acuzat spune că toate intervenţiile au fost ca la carte.

Părinţii lui tânărului vor depune plângeri la Colegiul Medicilor şi la Parchet.

Comentarii

Ultimă oră