Sari la conținut
eroarea-de-care-rade-toata-lumea-

În primul meci oficial din 2013, FC Braşov va juca duminică 24 februarie, în deplasare cu Dinamo, partidă care contează pentru etapa a 20-a.Până atunci, însă, stegarii pun la punct ultimele detalii tehnico-tactice, în amicale, în stagiul din Antalya. În ultima partidă, cea cu Ferencvaros Budapesta, pe site-ul oficial al clubului, garniturile folosite de stegari au apărut eronat!  Greşeală majoră, strategie (cât se poate de ieftină!) sau doar… întâmplare ? Indiferent de variantă, evidentă este lipsa de respect pentru suporterii galben-negrilor, în condiţiile în care postarea a apărut pe site-ul oficial al clubului! Amatorism curat...
Au jucat, nu au jucat, au jucat… Potrivit informaţiilor postate chiar pe site-ul oficial, Vagner, Dumbravă, Radu Barbu şi Enceanu ar fi jucat cîte 45 de minute în partida cu formaţia maghiară. Realitatea este total diferită, ţinînd cont că cei patru jucători nu au fost folosiţi deloc în acest meci! Potrivit celor de la FC Braşov, Adrian Szabo a trimis în teren în prima repriză următorii jucători: Mutu - Velayos, Oltean, Machado, Cristi Ionescu - ENCEANU, Moraru, Bruno Madeira, Tătar - Danquah, Păun. În partea secundă, braşovenii ar fi evoluat în formula: Mutu - VAGNER, RADU BARBU, Cristi Munteanu, DUMBRAVĂ - Viveiros, Mateiu, Dias, Iulian Popa - Batin, Ayhan. În realitate, echipa folosită de stafful tehnic al braşovenilor este următoarea: Mutu - Velayos, Oltean, Cristi Munteanu, Cristi Ionescu - Viveiros, Bruno Madeira, Mateiu, Tătar - Păun, Danquah. În repriza secundă, FC Braşov i-a avut în teren pe: Mutu - Velayos, Machado, Cristi Munteanu, Cristi Ionescu - Viveiros, Davide Dias, Mateiu (’80 Moraru), Iulian Popa - Batin, Păun (’70 Guclu).
Poza care  îi dă de gol… Greşeala este evidenţiată şi de o imagine surprinsă pe site-ul oficial al celor de la Ferencvaros: Cristi Munteanu, căpitanul „stegarilor”, face schimb de fanioane, înainte primului fluier cu un jucător de la Ferencvaros. În echipa postată pe site-ul clubului FC Braşov, Munteanu... a intrat la pauză! Curat-murdar, neicuşorule, vorba lui nenea Iancu Caragiale!
Buga s-a refăcut, Marinescu nu! Atacantul Mugurel „Pele” Buga, a revenit la antrenamente după ce n-a putut evolua în disputa cu maghiarii, din cauza unei crize de lombosciatică. La repaus va mai sta în schimb, două zile,  portarul Andrei Marinescu, care şi-a serbat ziua de naştere luni, după meciul cu Ferencvaros. „Am supus jucătorul unui control medical la o clinică din Antalya şi a fost vorba despre o uşoară întindere. Consider că în două zile Marinescu îşi va relua antrenamentele, alături de ceilalţi colegi”, a declarat medicul echipei, Gheorghe Popa.
Vine  prima  victorie? FC Braşov nu a cunoscut încă gustul victoriei, în amicalele jucate în Turcia.  Până acum, bilanţul „galben-negrilor“ în Antalya este de trei remize şi o înfrângere (0-0 cu Dnepr Mogilev, 2-2 cu FK Novi Pazar, 0-1 cu Donji Srem şi 0-0 cu Ferencvaros). Braşovenii ar putea bifa prima victorie în Turcia, astăzi, când vor întâlni pe Trencin, ocupanta locului 6 din Slovacia.

Comentarii

Ultimă oră