Sari la conținut

Eveniment caritabil: Fii schimbarea pentru România!

eveniment-caritabil-fii-schimbarea-pentru-romania

Vineri, 7 Martie 2014, la Braşov, Hotel Cubix, între orele 18.00-22.00, va avea loc evenimentul caritabil: Fii schimbarea pentru România! Intrarea este liberă.
Mahatma Gandhi spunea „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”, de aceea fii inspiraţie pentru ceilalţi şi fii erou. Pentru realizarea acestui scop, Asociaţia E31 pentru viitor împreună cu un Ambasador al educaţiei, organizează lunar câte un seminar de dezvoltare personală pentru adunarea de fonduri în acest sens. Poţi contribui şi tu participând la un astfel de eveniment.
Fondurile adunate în cadrul evenimentelor vor susţine programele educaţionale planificate pentru 2014 pentru 50 de copii din centrele de plasament: tabere, excursii, drumeţii, cluburi de succes, seminarii, cursuri, unde aceştia vor fi însoţiţi de traineri motivaţionali şi voluntari ce îi vor ajuta să aibă încredere în ei şi să capete curaj să gândească în stil mare.
Ne aflăm la a treia ediţie din seria celor 12 evenimente de acest gen care are ca şi invitaţi special pe doamna Mihaela Tatu, personalitate publică şi domnul Călin Donca, speaker, antreprenor, trainer.
„Asociaţia E31 pentru viitor” activează din anul 2010, fiind înfiinţată în Cluj şi are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, şi mai ales a celor din centrele de plasament.

Comentarii

Ultimă oră