BRASOV IERI, BRASOV AZI
Eveniment inedit dedicat promovarii culturii gastronomice brasovene
! Retete unice, traditionale , volume despre inteligenta culinara  sunt doar cateva temele  prezentate in cadrul  expozitiei vernisata astazi la Biblioteca Judeteana George Baritiu.   Care erau obiceiurile alimentare ale brasovenilor de altadata si cum au fost ele adaptate vremurilor moderne ...aflam chiar acum.

Prilejuită şi inspirată de calitatea de ,,Capitală gastronomică regională”, pe care oraşul Sibiu o are în anul 2019, expoziţia cuprinde publicaţii despre arta culinară din România, începând cu cărţi de bucate şi ştiinţa gastronomiei, continuând cu poveşti din bucătărie. O parte a expozitiei  este dedicată istoriei bucătăriei şi tezaurului culinar de reţete româneşti, maghiare şi săseşti.

Evenimentul are loc în cadrul Săptămânii naţionale a bibliotecilor care se va desfăşura în anul 2019 în perioada 15-19 aprilie sub egida Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) din care este parte şi Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov.