Sari la conținut

Eveniment pentru copii : „Tânăr sau piticot, vă arăt că şi eu pot!”

eveniment-pentru-copii-tanar-sau-piticot-va-arat-ca-si-eu-pot


 Direcţia de Asistenţă Socială Braşov organizează în data de 31 mai 2019, începând cu ora 11:00, la Coresi Shopping Resort evenimentul „Tânăr sau piticot, vă arăt că şi eu pot!”


  La această acţiune sunt invitaţi să participe copiii cu dizabilităţi şi nu numai din municipiului Braşov, precum şi elevi din unităţile de învăţământ braşovene.


   Activităţile organizate în cadrul evenimentului au menirea de a dezvolta încrederea în forţele proprii, creativitatea şi spiritul de echipă care să contribuie la maximizarea potenţialului, respectiv la creşterea autonomiei personale şi a stimei de sine a copiilor.


   Prin intermediul acestui eveniment organizatorii doresc să contribuie la binele colectiv, să aducă bucurie şi un crâmpei de speranţă în sufletele copiilor, oferindu-le posibilitatea de a petrece câteva momente de bună dispoziţie alături de personaje îndrăgite din lumea de basm a copilăriei.


   „Îi invităm pe toţi cei interesaţi să ni se alăture în această acţiune şi în vremuri în care suntem înconjuraţi de tehnologie să ne străduim să aducem o rază de bucurie şi zâmbet pe chipul copiilor noştri prin joc şi voie bună”, spun organizatorii, Direcţia de Asistenţă Socială Braşov.

Comentarii

Ultimă oră