Sari la conținut

Festival de rock, teatru stradal, competiţie culinară sau plimbări pe bicicletă cu familia sunt ofertele forte ale acestui weekend pentru braşoveni.

GESCU,VYGO şi ALEKA aduc muzică bună  vineri, 15 iunie,  în Trippin Cafe (Str. De Mijloc nr.9). Sâmbătă te aşteaptă o seară senzuală în Kasho. Celebra revista pentru bărbaţi, FHM, vă invită la o seară de petrecere FHM cu Daiana Anghelescu şi multe alte fete frumoase. Preţul unui bilet la FHM Party este de 20 de lei.Tot sâmbătă seară pe Cetăţuia de pe Straja are loc festivalul de muzică Solid Like Rock 2012.Festivalul de muzică Solid like Rock, ajuns la editia a VIII-a, începe  la ora 21.00. Trupe participante: SUIE PAPARUDE, ROA, GOJIRA, UNLOCKA, SHARKY, MC MOTION MONUMENT ( BASS TURBAT), TREIPIC, DJUBEI & BURNER GREENE (ASTRONAUT KRU), BULLY, ALT OM, DEX, JB, ROTOPERCUTOR, BASK, VJ FLOWERSTEPPER.Preţul unui bilet: 30 lei în avans sau 50 lei la intrare. Biletele se pot cumpăra online www.bilete.ro, www.biletoo.ro.

Arena bucătarilor. Piaţa Sfatului din Braşov se transformă vineri într-o bucătărie în aer liber. “Arena Bucătarilor”, ajunsă la a treia ediţie începe de la ora 11.00. În concurs sunt înscrise 31 de echipe de bucătari profesioniști de la cele mai bune restaurante din România. Concurenții vor prepara un meniu compus din trei feluri, având la dispoziţie un set prestabilit de ingrediente. Juriul este format din maeștrii în arta culinară, iar echipa clasată pe locul I va primi 10.000 lei, cea de pe locul al II-lea - 7.000 lei, iar locul al III-lea - 5.000 lei. Organizatorii vor prepara un vițel gustos la proțap și o apetisantă mâncare la ceaun. În cadrul evenimentului, vor avea loc prezentări și degustări de produse și show-uri interactive de gătit. În premieră, simultan cu Arena Bucătarilor se vor desfășura “Arena Barmanilor” și “Arena Bloggerilor”, două competiții în care își vor demonstra talentul cei mai buni barmani, respectiv cei mai activi bloggeri din segmentul culinar. Arena Bucătarilor se va încheia vineri seara cu un concert incendiar al trupei Holograf.

Festivalul Fatzada. Timp de trei zile, Piaţa Sfatului din Braşov găzduieşte festivalul de artă şi  cultură urbană „Fatzada 2012 Braşov”, organizat de Asociaţia Culturală  Kunstadt şi Depoul de Artă Urbană. Tema  aleasă pentru acest an este „Relaţia dintre om şi clădire/construcţie,  între tradiţie şi realitate”. Festivalul este un proiect  socio-cultural-artistic care are ca scop promovarea moştenirii culturale  româneşti şi încurajarea iniţiativelor care pun în valoare patrimoniul  cultural. La acest eveniment vor fi piese de teatru stradal, ateliere de  creaţie, marionete, proiecţii de film, jocuri şi vor cânta Luiza Zan,  Late Summer, Snaps Vocal Band şi Special Guest.Festivalul începe sâmbătă şi se încheie luni, 16 iunie. Detalii aici despre eveniment

Carmen la Operă. Opera Braşov vă invită sâmbătă, 16 iunie  2012, de la ora 18.30, la sala Operei pentru a vedea spectacolul „Carmen”, opera de George Bizet. Dirijor va fi Traian Ichim, iar regizor Cristian Mihăilescu. Carmen este desăvârşit interpretată de frumoasa mezzo-soprană a Operei Braşov, Asineta Raducan.  Biletele costă 20, respectiv 10 lei şi se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380.

Spectacole de teatru. În acest weekend la teatrul “Sică Alexandrescu” sunt programate următoarele spectacole:
Vineri, 15 iunie de la ora 19.00 se joacă piesa "Colonelul şi păsările" de Hristo Boicev.Regia:  Alexandru Dabija, Scenografia:Agata Secelean, Preţul biletelor: 11 lei, Preţ redus pentru elevi, studenţi: 7 lei.
Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 19.00 este programată piesa "Un cuplu ciudat" de Neil Simon. Regia: Adrian Iclenzan,  Preţul biletelor: categoria I - 11 lei; categoria II - 9 lei,  Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.
Duminică, 17 iunie se joacă de la ora 19.00 "Fazanul" de Georges Feydeau. Regia: Cristian Hadji-Culea,  Preţul biletelor: categoria I - 11 lei; categoria II - 9 leii, Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.
Teatrul pentru copii Arlechino prezintă, duminică,17 iunie, piesa de teatru de păpuşi "Povestea omuleţului alb" de Valentin Dobrescu. Spectacolul este programat la orele 10:30 şi 12. Regia şi scenografia :Valentin Dobrescu. Preţul biletelor este de 7 lei.

Pedalăm în familie. Asociația Brașovul Pedalează organizează duminică, 17 iunie 2012, o nouă plimbare, cu plecarea din parcarea magazinului Lidl din Uzina 2 (Zizinului), lângă Carfil. "
Duminica aceasta ne-am gândit sムfacem o tură mai uşoară în care să poată veni și cei care nu au condiția fizică  necesară pentru a face trasee de 80 km sau mai mult, mare parte pe drumuri forestiere. Traseul ales este foarte ușor, pe drumuri asfaltate și fără urcări și coborâri lungi sau dificile. Vom pleca la or 10:00 din parcarea magazinului Lidl de pe strada Zizinului (cartierul Carfil), vom merge spre Tărlungeni, unde vom face stânga spre Cărpiniş, apoi Prejmer, Hărman, Sânpetru și înapoi în Brașov. Puteți veni cu soți, soții, iubiți, prieteni, copii, pentru că vom merge încet, relaxat, să ne bucurăƒm de soare, aer curat, mișcare și distracție", anunţă organizatorii. Mai multe aflaţi la adresa  http://brasovulpedaleaza.ro/family-tour/.

Comentarii

Ultimă oră