Sari la conținut

EXCLUSIV: 10 maşini distruse în centrul Braşovului (video)

Scene ca în filme în plin centrul Braşovului, în miez de noapte! 10 maşini distruse, o tânără proiectată pe şosea cu tot cu uşa din faţă a autoturismului în care urcase şi nicio vorbă din partea poliţiştilor. Doi dintre martori însă au filmat scenele cu telefonul mobil şi au trimis imaginile postului MIX TV.  Incidentul s-a întâmplat în weekend pe strada Nicolae Bălcescu. Contrar obiceiului,  în buletinul de presă de luni, postat pe site-ul IPJ Braşov, nu apare nicio informaţie despre accident.


Ce s-a întâmplat. Potrivit martorilor, puţin înainte de miezul nopţii, s-a auzit o bubuitură puternică, în zona străzii Nicolae Bălcescu. Oamenii s-au repezit la ferestre. Unii dintre ei aveau maşinile parcate. Spun că au văzut scene desprinse parcă din filme. Două maşini ar fi coborât pe strada Nicolae Bălcescu în mare viteză. Parcă erau la curse, spun martorii. La un moment dat, autoturismele au zburat dintr-o parte în alta a drumului, unde mai multe autovehicule erau parcate. După câteva secunde, au apărut ca din senin la faţa locului câteva maşini înmatriculate în Bulgaria.

Poliţia şi ambulanţa la faţa locului. Au dispărut după doar câteva secunde. A rămas o maşină cu numere de Suedia, fiind şi victime. Ambulanţa a stat cam o oră la faţa locului, spun martorii. Deşi au stat ore bune şi poliţiştii, în comunicatul de presă al IPJ Braşov nu a apărut nicio informaţie despre acest accident.  Redacţia MIX TV aşteaptă ca poliţiştii să revină asupra deciziei de a păstra tăcerea cu privire la accidentul din weekend şi să dea detalii.


http://www.brasovultau.ro/

Comentarii

Ultimă oră