Sari la conținut
autoturism-spulberat-de-tir-la-hoghiz

• Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar femeia din dreapta lui a fost transportată la spital, după ce, maşina în care se aflau a fost izbită de un autotren

Grav accident de circulaţie la ieşirea din Hoghiz. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar femeia din dreapta lui a fost transportată la spital, după ce, maşina în care se aflau a fost izbită de un autotren. Din primele cercetări, şoferul maşinii mici a vrut să iasă de pe un drum secundar, pentru a intra în DN13, însă nu a acordat prioritate. Şoferul TIRului nu a mai putut evita impactul.

Două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare s-au deplasat la faţa locului. „Am auzit prin telefon, eu eram în Hogiz şi am fugit să văd care e treaba. Am înţeles că verişoară-mea e dusă cu salvarea la Braşov”, ne-a spus ruda uneia dintre victimele din accident. Pentru şoferul din maşina mică, însă, nu s-a mai putut face nimic. „Din primele verificări rezultă faptul că soferul autoturismului în vârstă de 79 de ani, nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum secundar în DN 13. A fost surprins şi accidentat de un autotren, în urma acestui impact rezultând decesul conducătorului auto”, a declarat pentru Braşovul Tău cms. şef Claudiu Tămârjan, şef Serviciu Rutier Braşov. În schimb, pasagera, în vârstă de 73 de ani, care se aflape scaunul din dreapta a fost transportată la spital de un echipaj SMURD. „De asemenea s-a intervenit cu un echipaj de descracerare pentru scoaterea persoanei decedate dintre fiarele autroturismului. Am fost nevoiţi să tăiem stâlpul şi portiera pentru a putea scoate persoana decedată”, ne-a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov. Pentru câteva ore traficul în zonă a fost deviat pe o rută ocolitoare. Cercetările în acest caz continuă.

Comentarii

Ultimă oră