Sari la conținut

EXCLUSIV: Brașovean, arestat în Emiratele Arabe Unite! Două capete de acuzare

exclusiv-brasovean-arestat-in-emiratele-arabe-unite-doua-capete-de-acuzare

Arestat în Emiratele Arabe Unite, expulzat în România şi săltat de pe aeroportul Otopeni de procurorii DIICOT din Braşov. Este vorba despre un braşovean de 29 de ani în cazul căruia anchetatorii au formulat două capete de acuzare.

Inculpatul era dat în consemn la frontieră de la finele anului trecut, când complicii lui au căzut în plasa anchetatorilor. Şeful DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman, a declarat, pentru brașovultău.ro, că bărbatul arestat în Emiratele Arabe Unite este cercetat, în dosarul de la Braşov, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat şi deţinere de aparatură folosită pentru clonarea card-urilor. Până să fie prins, inculpatul a reuşit să efectueze mai multe retrageri de numerar, în mod ilegal.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov cu propunere de arestare preventivă, s-a emis mandat, dar hotărârea poate fi contestată. Inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când se va pronunţa o sentinţă definitivă.

Comentarii

Ultimă oră