Sari la conținut

EXCLUSIV - Control DSV în timp real! Live Text - Update Ora: 12:45

exclusiv-control-dvs-in-timp-real-live-text

Acestea sunt sandwich-urile cu probleme descoperite de inspectorii DSV

FOTO: BRASOVUL TAU.RO

Update Ora 12:45

Două magazine închise în mai puţin de 20 de minte! Controlul DSV Braşov s-a încheiat în urmă cu puţin timp! Inspectorii au verificat două magazine alimentare pe care le-au şi închis până la remediarea tuturor deficienţelor descoperit. Un magazin de pe strada Brânduşelor şi altul de pe strada Lămâiţei. Reprezentanţii DSV spun că astfel de controale fulger vor fi efectuate zilnic până la Paşte!

Update Ora: 12:30

„În urma neregulilor descoperite în acest magazin alimentar am decis amendarea unităţii cu 2.000 de lei şi suspedarea activităţii până la remediererea deficienţelor”, a declarat în urmă cu puţin timp Irina Holerga, inspector DSV Braşov

Update Ora: 12.15

2.000 de lei amendă şi suspendarea activităţii pentru un magazin alimentar de pe strada Lămâiţie. Inspectorii Sanitari Veterinari au verifică acum unitatea de alimentaţie unde au găsit mai multe nereguli. Produse ne etichetate sau depozitate necorespunzător, legumele ţinute în căldură şi condiţii de igienă precară. Inspectorii au decis să închidă unitatea după ce au găsit sandwich-uri ţinute în căldură!

Comentarii

Ultimă oră