Sari la conținut

EXCLUSIV: Studenți din Brașov prinși în flagrant cu DROGURI

exclusiv-studenti-din-brasov-prinsi-in-flagrant-cu-droguri

Flagrant cu droguri, la un pas de căminele studenţeşti din Braşov! Trei tineri şi distribuitorul lor de stupefiante au fost prinşi în maşina traficantului, în timp acesta le vindea studenţilor cannabis. Principalul suspect a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţiştii de la cămine şi predat procurorilor DIICOT.

Șeful DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman, spune că, anchetatorilor le-a atras atenţia faptul că în acea maşină se aflau cele 4 persoane şi le-au luat la întrebări. Oamenii legii au simţit, când au deschis uşa autoturismului, miros de cannabis consumat. I-a imobilizat pe cei 4, dar distribuitorul a reuşit să fugă şi a aruncat pe geamul maşinii zeci de pliculeţe cu droguri. Anchetatorii l-au prins la câţiva metri, l-au reţinut, iar judecătorii de drepturi şi libertăţi l-a arestat. În cazul celor trei studenţi, reţinuţi şi ei, procurorul de caz a decis să instituie măsura controlului judiciar.În acest caz, procurorii DIICOT din Braşov au confiscat 50 de grame de cannabis.

Drogurile se vindeau cu preţuri cuprinse între 40 şi 60 de lei gramul. Distribuitorul, arestat în acest dosar, a fost condamnat pentru trafic de droguri, în urmă cu 3 ani, când a primit o pedeapsă cu suspendare. Acum, atât el cât şi cei trei studenţi anchetați beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când judecătorii vor emite sentinţe definitive.

Comentarii

Ultimă oră