Sari la conținut

Experiment RATBV, călătorii vor urca în autobuze doar pe uşa din faţă

experiment-ratbv-calatorii-vor-urca-in-autobuze-doar-pe-usa-din-fata

Proiectul va începe de sâmbătă, iar măsura dispusă de conducerea RAT are în vedere atât organizarea fluxurilor de călători la urcarea şi coborârea din mijloacele de transport în comun, cât şi facilitarea validării titlurilor de călătorie.

RATBV anunţă că, începând de sâmbătă, va începe un proiect experimental, ce vizează accesul în mijloacele de transport în comun de pe patru linii de transport, doar pe uşa din faţă a autovehiculelor.

Astfel, timp de o lună, în autobuzele de pe liniile 5M, Stadionul Municipal – Măgurele, 19, Noua – CET – Triaj şi 34B, Triaj – Fundătura Hărmanului – Hidro A, precum şi în troleibuzele ce deservesc traseul 33, Valea Cetăţii – Roman, urcarea se va face doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe următoarea sau următoarele uşi, funcţie de configuraţia constructivă a autovehiculului.

Reprezentanții RAT spun că măsura are în vedere atât organizarea fluxurilor de călători la urcarea şi coborârea din mijloacele de transport în comun, cât şi facilitarea validării titlurilor de călătorie.

Desemnarea acestor trasee a avut în vedere faptul că pe ele se înregistrează fluxuri relativ reduse de călători, astfel ca măsura experimentală să influenţeze cât mai puţin graficele de circulaţie.

Mai multe detalii:

Comentarii

Ultimă oră