Sari la conținut
expowood-revine-la-brasov

Digitalizarea în industria lemnului a început şi continuă la Braşov, la Expowood.

Cea de a 17 - a ediţie a manifestării expoziţionale se va desfăşura timp de trei zile în oraşul de la poalele Tâmpei, în perioada 19-21 aprilie.

Cu această ocazie, Braşovul va deveni capitala industriei lemnului în materie de tehnologie şi digitalizare pe acest segment economic de profil.


Aflat la cea de-a 17-a ediție de la lansarea sa, în 2000, Expowood - singurul târg de specialitate din țară, dedicat în exclusivitate profesioniștilor din domeniul prelucrării lemnului, fabricării mobilei și exploatării forestiere, isi va deschide porţile săptămâna viitoare, la Braşov.

Anul acesta, la Expowood, vor fi prezente 70 de companii din ţară şi din străinătate.

Organizat anual, târgul de la Brașov, reprezintă cea mai bună ocazie de a vedea noile tendințe tehnologice, de a contacta furnizorii care rezistă pe piață și de a socializa cu cei mai de încredere întreprinzători ai sectoarelor de industrializarea lemnului și exploatare forestieră.

Pe lângă demonstrații practice pe mașinile expuse, târgul Expowood va cuprinde și o gamă variată de evenimente care se vor desfășura chiar în incinta complexului. Toate detaliile evenimentului sunt disponibile pe siteul www.expowood.ro

Comentarii

Ultimă oră