Sari la conținut

Expoziție de fotografie în Piața Sfatului: „Doi prieteni. Trei săptămâni în Anzi”

expozitie-de-fotografie-in-piata-sfatului-doi-prieteni-trei-saptamani-in-anzi

Muzeul Județean de Istorie Brașov ne invită sâmbătă, 15 iulie 2017, la ora 19, în Piața Sfatului, la vernisajul expoziției outdoor „Doi prieteni. Trei săptămâni în Anzi”.

La 5 ani după expediţia din Himalaya care i-a prilejuit debutul în cartea de călătorie, Marius Chivu a recidivat, călătorind în Peru şi scriind ,,Trei săptămâni în Anzi”.

O parte dintre fotografiile care îi ilustrează volumul, alături de câteva instantanee inedite, vor putea fi admirate în Piața Sfatului din Braşov, în perioada 15 iulie – 28 iulie 2017.

În cadrul vernisajului de sâmbătă, 15 iulie 2017, autorul ne va face părtaşi la making-of-ul fotografiilor şi va semna autografe.

La vernisaj, alături de autor, se va afla și un invitat special: Marius Rădoi, prietenul care l-a însoţit pe Marius Chivu în călătoria sud-americană.

Evenimentul este organizat de Muzeul Județean de Istorie Brașov, în cadrul programului său cultural ,,Civilizația Muntelui”, în parteneriat cu Festivalul de Film și Istorii Râșnov și Librăria Humanitas.

Comentarii

Ultimă oră