Sari la conținut
expozitie-de-pasari-exotice-la-zoo-brasov

Vizitatorii parcului zoologic din Noua vor putea admira de joi până duminică (în perioada 1 - 4 noiembrie 2018) și o expoziție inedită de păsări exotice.

Evenimentul este organizat de către Asociația Ornitologică Română, care a fost înfiinţată în anul 2009 de un grup de crescători de păsări.

În cadrul expoziției vor putea fi admirate o serie de exemplare de păsări, de la papagali și canari, la alte specii de păsări exotice, indigene, dar și hibrizi.

Programul de vizitare al expoziției este între orele 9.00 și 18.00, iar vizitatorii vor plăti doar biletul de intrare la Gradina Zoologică.

...................................................................................

 În cadrul manifestării va fi găzduită și o expoziție-concurs de peruși denumită „Brașov Event IX-th Edition, Bird's Show”.

Medalii cu sigla nouă a Asociației Ornitologice Române le vor fi înmanate câștigătorilor acestei ediții a „Brașov Event”-ului.


   „Brașov Event” este o expoziție națională de peruși pentru tineret, care și-a desfășurat în primăvară prima ediție, dar care se dorește să devină un eveniment statornic în calendarul expozițional al Asociației. Crescătorii de top ai țării expun anul acesta peruși de expoziție, de culoare și hagoromo pentru prima data în istoria Asociației Ornitologice Române. Expoziția va avea loc în incinta Grădinii Zoologice Brașov.

Comentarii

Ultimă oră