Sari la conținut
fabrica-bmw-la-lugoj

Potrivit unui articol din cotidianul german Handelsblatt, bavarezii de la BMW au planuri de extindere, zone vizate pentru investiţii fiind Brazilia, Mexic sau Europa de Est, aceasta din urmă fiind considerată principala orientare.
Conform publicaţiei lugojene Redeşteptarea, autorităţile locale sunt la curent cu intenţiile constructorului german, despre care susţin că s-au interesat de achiziţionarea unui teren din apropierea localităţii.
Consilierul liberal Albin Gaidoş a declarat că "din surse neverificate încă, am aflat că producătorul bavarez BMW s-a arătat interesat de construirea unei fabrici la Lugoj. Pentru aceasta ar avea nevoie de 100 de hectare de teren, iar noi trebuie deja să ne orientăm spre aceste aspecte".
Primarul Lugojului, Francisc Boldea, a confirmat cele spuse de consilier, însă nu a dorit să ofere detalii.  Dacă BMW ar veni în România, ţara noastră ar deveni un jucător important pentru industria auto în regiune, găzduind trei mari producători de maşini, Ford, Renault şi grupul bavarez.

Comentarii

Ultimă oră