Sari la conținut

Fără PRECEDENT! Brașovul Tău deține proba potrivit căreia deţinuţii din penitenciarul Miercurea Ciuc îşi duc zilele printre PLOŞNIŢE! (VIDEO)

fara-precedent-detinutii-din-penitenciarul-miercurea-ciuc-isi-duc-zilele-printre-plosnite-video

Îngrozit de faptul că trăieşte printre ploşniţe, un deţinut din Penitenciarul Miercurea Ciuc a luat legătura, legal, prin telefon cu reporterul Brasovul Tău, Amelia Vulcu. Condamnatul a povestit că în celula sa e plin de ploşniţe şi poate proba această afirmaţie. Întrebat cum, omul a strâns câteva insecte din celulă, în urmă cu câteva zile, le-a introdus într-o bucată de celofan, apoi într-un plic şi le-a trimis la sediul BraşovulTău. Plicul a ajuns, în această dimineaţă, la redacţie şi nu oricum: cu două dintre ploşniţe, vii! Iată proba video:

VIDEO

Reporterul Braşovul Tău a solicitat, în scris, puncte de vedere atât de la reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor cât şi de la cei ai închisorii din Miercurea Ciuc. Înlocuitorul purtătorului de cuvânt al închisorii din Miercurea Ciuc, comisar şef de penitenciare Miklos Zoltan, ne-a declarat, telefonic, faptul că nu există, în prezent, nicio sesizare cu privire la faptul că ar exista ploşniţe în celule.

Potrivit dexonline.ro, ploşniţa este o insectă parazită, de culoare roșie, cu corpul turtit și cu miros urât caracteristic, care trăiește prin crăpăturile pereților sau ale mobilelor și se hrănește cu sângele omului.

Comentarii

Ultimă oră