Sari la conținut

Fără români la în optimi la Shenzen. Dulgheru merge mai departe la Auckland

fara-romani-la-in-optimi-la-shenzen-dulgheru-merge-mai-departe-la-auckland

Jucătoarele române de tenis Irina-Camelia Begu și Monica Niculescu au fost eliminate în optimile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 426.750 dolari, în urma meciurilor disputate miercuri.

Begu, a treia favorită a competiției, a abandonat în setul al doilea al partidei cu germanca Anna-Lena Friedsam, la scorul de 7-5, 3-2 în favoarea adversarei sale, în timp ce Niculescu a fost învinsă cu 6-1, 6-4 de unguroaica Timea Babos.

Pentru participarea la acest turneu, Irina Begu și Monica Niculescu au fost recompensate cu câte un cec în valoare de 4.928 dolari și 30 de puncte WTA.

România nu mai are nicio reprezentantă pe tabloul principal de la Shenzhen, Andreea Mitu fiind eliminată la rândul ei încă din primul tur, de Katerina Siniakova din Cehia (6-3, 6-3).

Alexandra Dulgheru continuă aventura la Auckland

Dulgheru a trecut în optimi de Marina Erakovici din Noua Zeelandă, locul 135 mondial, scor 7-6 (4), 6-3, după o oră şi 46 de minute.

În sferturi, Dulgheru va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Christina McHale (SUA) şi Caroline Wozniacki (Danemarca - favorită 3).

Pentru calificarea în sferturi, Dulgheru va primi 60 de puncte WTA şi un cec de 5.900 de dolari.

Comentarii

Ultimă oră