Sari la conținut
fc-bihor-fc-brasov-27-un-nou-scor-fluviu

Programul accesibil a fost speculat la maximum de FC Braşov, care a reuşit să obţină la FC Bihor a patra victorie consecutivă. „Stegarii” au reuşit la Oradea un nou scor fluviu, 7-2 şi au început să urce în clasament.

Având în faţă din nou o echipă formată din juniori, braşovenii lui Adrian Szabo nu au stat prea mult pe gânduri şi au trecut la atac încă din primele minute. Olteanu a deschis scorul în minutul 12. La reluare, orădenilor le-a fost anulat un gol pentru ofsaid, după care Marius Matei a reuşit să marcheze cu poarta goală. Rusu a risipit orice emoţie în minutul 36 când a înscris singur cu portarul.

La reluare, Matei a bifat hat-trick-ul în doar 12 minute. Rusu a făcut şi el dubla în minutul 77, iar Codoban a închis tabela două minute mai târziu. Pe final, Oradea a izbutit golurile de onoare prin Andor şi Sulea.

După cele două jocuri cu Reşiţa şi Oradea, în care au înscris de 18 ori, „stegarii” şi-au rotunjit serios golaverajul, având cel mai bun atac din serie, cu 41 de goluri marcate.

Pentru FC Braşov urmează ultimul meci din acest an, sâmbăta viitoare, acasă cu Chindia. În tur, galben-negrii au câştigat la Târgovişte cu 2-1.

FC Bihor Oradea – FC Braşov 2–7 (0-3)

Au marcat: Andor (87), Sulea (90+2)/ Olteanu (12), Matei (20, 54, 57), Rusu (36, 77), Codoban (79).

FC Braşov: Căucă – Letan, Poverlovici (c) (46 Istrofor), Hlinca, Puţanu – Rusu, Moraru (54 Codoban), Avram, Olteanu – Ene, Matei. Antrenor: Adrian Szabo.

Comentarii

Ultimă oră