Sari la conținut

„Pepe” Murcia a semnat pe doi ani cu Braşovul şi va debuta la meciul cu Sportul Studenţesc.

FC Braşov are începând de marţi un nou antrenor principal. Spaniolul Jose „Pepe” Murcia Gonzalez a semnat o înţelegere pe următorii doi ani cu echipa de sub Tâmpa. El a fost prezentat oficial la FC Braşov şi a condus antrenamentul de ieri seară. Jose „Pepe” Murcia Gonzalez a pregătit echipe importante din Spania, el fiind pentru un sezon, principalul celor de la Atletico Madrid. Ca antrenor al celor de la Atletico a reuşit să învingă Barcelona pe Nou Camp, însă  „Pepe” Murcia spune că deşi a fost o victorie de care îşi va aduce aminte toată viaţa cu plăcere, el nu trăieşte din amintiri. Murcia a mai antrenat formaţiile Cordoba, Cartagena, Atletico Madrid B, Xerez, Castellon, Celta Vigo, Albacete şi Salamanca.
Braşovul, o provocare. „Pepe” Murcia a spus că venirea la Braşov reprezintă o mare provocare şi că îşi doreşte foarte mult să pună umărul pentru ca echipa să aibă la finalul campionatului o clasare cât mai bună. „Este un pas important pentru mine şi pot spune că este o provocare. Îmi doresc foarte tare să pun umărul şi să realizăm tot ce ne propunem. Vrem să facem lucruri mari la FC Braşov. Am ales să vin singur la echipă pentru că este greu să schimbi totul într-un timp foarte scurt şi oricum am încredere că voi colabora foarte bine cu Daniel Isăilă, cu care mă voi consulta de fiecare dată în ceea ce priveşte echipa. I-am urmărit pe jucătorii de la FC Braşov în ambele meciuri jucate şi pot spune că deja îi ştiu pe jucători după nume. O să încerc să nu fac schimbări radicale pentru că nu sunt adeptul revoluţiilor într-o echipă, însă cu siguranţă voi face totul pentru a îmbunătăţi jocul şi pentru a reuşi să ne clasăm la finalul campionatului cât mai sus în Liga I", a spus Murcia. Antrenorul „Pepe” Murcia va debuta pe banca tehnică a stegarilor, luni, 15 august, pe stadionul Tineretului, în meciul din etapa a treia a Ligii lui Mitică, împotriva celor de la Sportul Studenţesc.  
Ultimul transfer. Stegarii şi-au prezentat şi ultimul jucător transferat. Vârful de atac portughez, Pedro da Silva Moutinho, în vârstă de 31 de ani a semnat un contract pe doi ani cu formaţia stegară. „Am venit la Braşov cu sufletul deschis şi mi-am dorit foarte tare să rămân la această echipă. Sunt încântat că i-am convins pe antrenori de calităţile mele şi îmi doresc foarte tare să ajut echipa cu experienţa pe care o am. Prefer să vorbesc mai mult în teren, acolo unde mi-a propus să dau totul. Sunt de două săptămâni la Braşov. Îmi place oraşul, îmi plac oamenii şi îmi doream tare mult să-I conving pe cei din conducere şi să rămân aici. Nu mă sperie concurenţa din lot. Dacă voi juca voi încerca să dau totul ca să-mi ajut echipa. Dacă nu voi juca, înseamnă că trebuie să muncesc mai mult la antrenamente ca să ajung să joc", a spus Moutinho

Comentarii

Ultimă oră