Sari la conținut
fc-brasov-concordia-chiajna-scor-32

FC Brașov a câștigat cu scorul de 3-2 partida cu Concordia Chiajna, după ce oaspeții au condus cu 1-0.

Stegarii erau în căutarea primelor puncte din 2013, după ce în primul joc oficial al acestui an, trupa lui Adi Szabo a pierdut în deplasare în fața celor de la Dinamo București. Tehnicianul galben-negrilor a trims în teren o formulă foarte ofensivă cu Păun, Dias și  Buga în spatele lui Paul Batin. Stegarii aveau în față o echipă în fața căreia nu au reușit să se impună până acum. Din fericire luni seară FC Brașov a câștigat cu 3-2, grație golurilor reușite de Buga, Oltean și Batin.
Repriză albă. Oaspeții au început mai bine jocul și în minutul șapte au ratat o mare oportunitate de a deschide scorul. Atacanții Concordiei s-au precipitat în fața apărării stegare și au șutat de mai multe ori în fundașii brașoveni. În minutul 13, Mateiu a scăpat singur cu portarul advers, dar Cobrea a ajuns la minge înaintea mjlocașului brașovean și tabela a rămas neschimbată. În minutul 19, Zuluf a tras de la 16 metri, Mutu a respins în față, iar Belu a băgat mingea în poartă. Din fericire, golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 22, după o lovitură de colț executată de Păun, mingea a ajuns la 18 meri la Davide Dias, însă șutul mijlocașului portughez a lovit un fundaș advers în drumul spre poartă. Trei minute mai târziu, Batin a reușit să se descotorosească de fundașul advers, a centrat în fața porții, însă Buga a luftat din doar trei metri. După o repriză echilibrată, s-a intrat la odihnă la egalitate, scor 0-0.  
Repriză bună pentru stegari. În minutul 48, Concordia a deschis scorul. Zuluf a executat foarte bine o lovitură liberă, Mutu a deviat mingea în bară iar Belu a reluat cu capul în poarta goală. În minutul 59, stegarii au reușit să restabilească egalitatea. Păun a executat o lvitură de colț, Machado a deviat pe spate, Batin a reluat din prima și Buga a pus latul pentru 1-1. Cinci minute mai târziu, FC Brașov a trecut în avantaj. Păun a executat o lovitură liberă în zid, mingea a revenit la atacantul brașovean care a șutat din prima în bară, iar Oltean, pe fază, a trimis mingea în poartă. Stegarii s-au dezlănțuit și în minutul 66, Batin l-a întins serios pe Corbea care și-a salvat echipa de un gol ca și făcut. Două minute mai târziu Păun a scăpat singur pe partea dreaptă dar nu s-a înțeles cu Batin. În minutul 78, după un corner bătut de Păun, Machado a reluat cu capul, dar Corbea a prins cu siguranță. În minutul 80, Enceanu a șutat la poartă, mingea a fost deviată de un fundaș, iar Buga a înscris în poarta goală. Din nefericire pentru stegari, asistentul Constantinescu a ridicat eronat fanionul, iar Unimatan a anulat golul brașovenilor. Cu patru minute înainte de final, Buga a dat o pasă de 30 de metri pentru Paul Batin, care îl învinge pe Corbea, 3-1 pentru FC Brașov. În primul minut al prelungirilor, Alexandru Popovici a redus din handicap. Serediuc a profitat de o gafă a lui Vagner și a șutat la poartă de la 18 metri, Mutu a respins în față, iar Popovici a punctat pentru Chiajna. La acastă fază, Mutu s-a lovit rău iar locul său în poartă a fost luat de Batin. Unimatan a mai prelungit meciul cu două minute însă rezultatul nu s-a mai schimbat și Brașovul a câștigat primele puncte din 2013.

Comentarii

Ultimă oră