Sari la conținut

FC Braşov joacă duminică, în Capitală, împotriva fostului antrenor

De ziua lor, doamnele şi domnişoarele nu au fost uitate de fotbaliştii de la FC Braşov. Joi, la prânz, galben-negrii au descins în Piaţa Sfatului, şi au oferit flori reprezentantelor sexului frumos. Cele mai norocoase s-au ales şi cu bilete de intrare la primul joc de pe stadionul Tineretului. Printre fotbaliştii cei care au participat la acţiunea de astăzi din Piaţa Sfatului, s-au numărat Blazhe Ilijoski, Mugurel Buga, Udoji, Mateiu, Horia Popa, Mario Felgueiras şi Cristi Munteanu
În Regie, după puncte! Pentru galben-negri, momentul de relaxare a fost unul foarte scurt. Urmează jocul cu cei de la Sportul Studenţesc, şi toată lumea este acum concentrată la partida din Regie. Oamenii lui Marius Şumudică au gânduri mari, şi nu concep să se întoarcă acasă fără cel puţin un punct. “Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Sportul, dar noi vom face tot ce este posibil să ne întoarcem cu puncte. Din câte am înţeles, starea terenului este destul de proastă, dar oricum noi vom juca la victorie” a declarat Mugurel Buga.“ Mergem la Bucureşti să câştigăm! Dani Isăilă ne cunoaşte foarte bine, cu calităţile şi defectele pe care le avem, dar noi ne dorim toate punctele” a spus şi căpitanul stegarilor, Cristi Munteanu.  “Este important să câştigăm meciul cu Sportul. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi şi vom da totul în teren să obţinem victoria. Dacă vom câştiga în Regie putem pregăti mult mai liniştiţi următoarele meciuri din campionat.” este de părere şi portarul stegarilor, Mario Felgueiras. La rândul său, bulgaro-nigerianul Udoji, spune că echipa va veni acasă cu un rezultat bun. „Suntem pregătiţi pentru meciul cu Sportul şi vom da tot ce avem mai bun pentru a obţine cele trei puncte. Am ales să joc cu numărul 1, pentru că, pentru mine este ceva special. Îmi place în România, Braşovul este un oraş foarte frumos şi pot spune ca aici mă simt ca acasă.”
„Şumi”, vede un meci de 1x2. Antrenorul lui FC Braşov, Marius Şumudică, se aşteaptă la un meci dificil cu Sportul. „Sunt convins că nu va fi un joc uşor, pentru că vom întâlni o echipă bună, cu jucători de mare valoare ca Varga, Curelea şi Ferfelea. Sportul Studenţesc este o echipă care joacă fiecare meci din acest campionat cu «sabia deasupra capului», iar în prima etapă din acest an au reuşit să câştige la Ceahlăul. Am înţeles că terenul este foarte prost, iar acest lucru este un dezavantaj pentru noi. Noi vom merge la Bucureşti pentru a câştiga cele trei puncte. Eu joc întotdeauna la victorie, iar un succes la Sportul ne-ar aduce liniştea necesară pentru următoarele meciuri din acest retur. Va fi un meci de 1X2, iar noi, dacă vrem să demonstrăm că avem o echipă puternică, nu trebuie să pierdem acest joc”, a declarat Şumudică.
Se vede la Tv. Partida Sportul Studenţesc – FC Braşov, joc ce contează pentru etapa cu numărul 20 a primei ligi de fotbal, se va disputa duminică 11 martie, pe stadionul din Regie, începând cu ora 15.00. Jocul va fi preluat în direct de canalul Digi Sport.  M.B.

Comentarii

Ultimă oră