Sari la conținut

FC Braşov-Viitorul Constanța 3-1. Szabo, pe cai mari!

fc-brasovviitorul-constanta-31-szabo-pe-cai-mari

Stegarii au mai făcut o victimă, după ce Steaua a plecat cu coada între picioare de sub Tâmpa. Partida cu Viitorul nu a fost deloc uşoară, dar până la urmă a ieşit bine pentru FC Brașov. Băieții lui Adi Szabo au câștigat cu 3-1 meciul cu Viitorul Constanța, după ce oaspeții au punctat primii! Lipsa licenței PRO, nu pare să-i dea bătăi de cap lui Szabo, care a stabilit un record în liga lui Mitică: este neînvins ca principal în 7 etape!! Adrian Szabo și-a felicitat elevii pentru atitudine și pentru seriozitatea de care au dat dovadă în joc.Tehnicianul a avut cuvinte frumoase și pentru gruparea constănțeană, apreciind evoluția jucătorilor lui Cătălin Anghel."Ne bucurăm că am obținut o victorie pe teren propriu. Ne doream foarte mult să terminăm meciul din fața propriilor suporteri cu o victorie, să le aducem o bucurie în plus. Jocul a fost foarte greu, din punctul meu de vedere și ne așteptam la asta. Vreau să felicit Viitorul Constanța pentru jocul plăcut pe care îl practică. În același timp, vreau să felicit și jucătorii echipei noastre, pentru că au demonstrat că, atunci când se depune o muncă serioasă și există concentrare, se pot aduce puncte. Am pregătit acest joc ținând cont de entuziasmul adversarilor", a declarat Adrian Szabo.



“Regele”, şedință lungă în vestiar !
După ce i-a băgat în şedință peste 50 de minute la finalul jocului, Gheorghe Hagi a declarat, după înfrângerea înregistrată de Viitorul Constanţa în meciul de la Braşov, că i-a felicitat pe jucătorii grupării constănţene pentru ce au făcut în turul Ligii I, dar le-a atras atenţia că a început returul."Am pierdut la o echipă cu mult mai multă experienţă decât a noastră. Am reuşit o primă repriză bună, am deschis scorul, după care am greşit şi am fost egalaţi. Am început bine şi repriza a doua, dar a venit acel penalty şi de acolo nu am mai putut reveni. Am făcut greşeli care ne-au costat, ştiam că Braşovul e o echipă bună, cu jucători de atac, care ştiu să speculeze orice ocazie. I-am felicitat pe jucători pentru ce au făcut în turul campionatului dar după acest meci le-am atras atenţia că a început returul. Eu spun că am făcut lucruri bune în tur, dar trebuie să încercăm mai mult", a spus Hagi.

Păun are lipici la gol !
La fel ca în meciul cu Steaua, Georgian Păun a intrat din postura de rezervă și a înscris golul desprinderii în prelungiri, ex-dinamovistul confirmând forma bună în care se află. Atacantul stegarilor visează frumos: o calificare în cupele europene."După pauză ne-am mobilizat și am reușit să revenim. Suntem foarte bucuroși că am legat două victorii consecutive. Sperăm să continuăm pe aceeași linie. Domnul Neculaie s-a ținut de cuvânt și a plătit prima promisă la meciul cu Steaua. Toate meciurile sunt grele, dar jucăm la victorie și partida cu Turnu Severin. Sper să ne clasăm între primele 7,8 echipe la finalul sezonului. Din partea mea, eu aș vrea să prindem un loc de cupă europeană", a declarat Păun.

Vor puncte de la Severin!
Braşovul a început cu dreptul returul de campionat  şi se gândeşte acum ,la jocul de la Severin, din runda cu numărul 19."Trebuie să aducem maximum de puncte si de la Severin. Ei vor juca în fața propriilor suporteri. Trebuie să credem că și la Turnu Severin putem obține un rezultat bun. Vom vedea cum terminăm acest an, dar este normal să tindem spre mai mult. Pentru asta, trebuie să ne pregătim", a spus antrenorul stegarilor, Adrian Szabo.

Comentarii

Ultimă oră