Sari la conținut
fermierii-brasoveni-chemati-la-discutii

În perioada 03.02.- 07.03.201,4 Camera Agricola a judeţului Brasov impreuna cu A.P.I.A Brasov, Asociatia Crescatorilor de Vaci ,,Baltata Romaneasca ” tip Siemmental vor desfasura programul ,,Dialog cu fermierii". Acesta presupune organizarea de intalniri

in diferite zone ale judetului cu crescatorii de bovine, dar si cu alte categorii de agricultori si are urmatoarele obiective:

- Informarea agricultorilor asupra Reformei Politicii Agricole Comune pentru perioada 2014-2020, cu precadere asupra celor 10 puncte prioritare pentru agricultura si dezvoltare rurala in Romania.

- Modalitatile de cooperare si sprijinire a fermierilor in vederea accesarii fondurilor europene nerambursabile prin intocmirea de proiecte pentru investitii si dezvoltare, precum si noutati in tehnologia de crestere a boainelor.

- Sprijinul financiar acordat agricultorilor in anul201,4 de catre A.P.LA, atat din fonduri europene cat si din bugetul national, modalitatile de accesare dar si alte aspecte care privesc depunerea cererilor in perioada imediat urmatoare.

In saptamana 10.02 - 1,4.02.2014 intalnirile cu fermierii vor avea loc astfel :

miercuri 12 februarie ora 10 la Primaria Comunei Bran, joi 13 februarie ora lL la Primaria

Comunei Ucea de Jos si vineri L4 februarie ora 11 in localitatea Jibert, la Caminul

Cultural.

Comentarii

Ultimă oră