Sari la conținut

Festivalul „Rockstadt Extreme Fest” în perioada 10-13 august 2017, la Râşnov

festivalul-rockstadt-extreme-fest-in-perioada-1013-august-2017-la-rasnov-

Timp de 4 zile, zeci de formații internaționale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza Cetății Râșnov, în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.


 Ediția cu numărul 5 a Festivalului „Rockstadt Extreme Fest”, o ediție aniversară, va avea loc în perioada 10-13 august 2017, de joi pâna duminică și își propune să fie și cea mai grandioasă de până acum.


   La fel ca și la precedentele ediții, NU există bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului. Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminată. În schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi publice, în limita timpului impus de managementul formațiilor prezente.


    Și în ediția din 2017, Festivalul „Rockstadt Extreme Fest” de la Râşnov, va menține bine-cunoscuta direcție de a oferi publicului un line-up cât mai variat, cu trupe în premieră pentru România, showuri concept cât și concerte exclusive.

Programul de concerte „Rockstadt Extreme Fest” este așteptat cu entuziasm de iubitorii acestui gen de muzică. Vor urca pe scenele festivalului Opeth, Korpiklaani, Napalm Death, August Burns Red, Nile, Leprous, Wolfheart, Necrovile, Anime Torment, Zombie Attack şi mulţi alţii.


   Una dintre cele mai emblematice formaţii ale scenei metal, Carcass, ajung pentru prima oară în România, pentru a susține un concert la „Rockstadt Extreme Fest”.

Trupa Carcass a luat naştere în 1985, dar s-a destrămat după lansarea legendarului album Swansong. Anul 2007 a adus surpriza reunirii trupei, cu un proiect exclusiv live, urmând ca în 2013 să revină cu un nou material discografic, Surgical Steel, album care s-a bucurat de reacţii extrem de pozitive în rândul publicului şi criticilor deopotrivă. Consideraţi pionierii genului melodic death metal, Carcass concertează pentru prima dată în România, în cadrul „Rockstadt Extreme Fest 2017”.

Cei care vor să fie prezenţi zi şi noapte la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziţie o dublă zonă de camping generoasă, dotată cu toate utilităţile necesare pentru o şedere plăcută şi sigură. Accesul în zona de camping se va face începând cu ora 12.00 în prima zi de festival, urmând să fie eliberat în ultima zi de festival până în ora 12.00. Campingul va fi dotat cu toalete, lavoar şi duşuri.

    „Rockstadt Extreme Fest ” va dispune în acest an de doua zone de camping extinse, pregatite întocmai conform dorințelor publicului. Astfel, ținând cont de numeroasele cereri pentru o zonă liniștită și separată de festival, a doua zonă de camping este situată la aproximativ 3 km față de scenă, într-un spațiu ferit și izolat. Prima zonă de camping va ramâne cea deja cunoscută, poziționata pe terenul de fotbal aflat în imediata apropiere a festivalului.

Mai multe detalii despre „Rockstadt Extreme Fest 2017”, program și trupele prezente puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului: http://www.rockstadtextremefest.ro .

Comentarii

Ultimă oră