Sari la conținut

Festivalul „Spiritul Iernii”, ediția a VIII-a, aduce magia sărbătorilor la Feldioara

festivalul-spiritul-iernii-editia-a-viiia-aduce-magia-sarbatorilor-la-feldioara

Primăria Comunei Feldioara şi Centrul Local de Informare Turistică Feldioara îi invită pe brașoveni, feldioreni și turiști să ia parte la Festivalul „Spiritul Iernii”, Ediţia a VIII-a, ce se va desfăşura în data de 6 decembrie 2018, începând cu ora 18:00, pe scena Căminului Cultural din Feldioara.

Startul se va da odată cu aprinderea festivă a bradului, moment așteptat atât de cei mici, cât și de publicul matur, pentru a se putea bucura apoi împreună de magia sărbătorilor de iarnă.

Prin crearea acestui eveniment se dorește readucerea la viață a tuturor obiceiurilor locale din preajma sărbătorilor de iarnă.

Sărbătoarea locală „Spiritul Iernii” va aduce în fața localnicilor și a tuturor celor ce vor lua parte la acest eveniment, joc și voie bună, motive de petrecere a timpului liber într-un mod cu totul special.

Toți cei prezenți se vor bucura atât de o atmosferă specifică sărbătorilor, în care tradițiile și obiceiurile locale sunt readuse în prim-plan, cât și de renumiți artiști consacrați ce vin să aducă frumusețea sărbătorilor în mijlocul comunei și-n sufletul fiecăruia dintre cei prezenți.

„Spiritul Iernii”, manifestare înscrisă în Proiectul „Obiective culturale, tradiţionale şi obiceiuri în comuna Feldioara”, face parte din programul amplu de promovare şi dezvoltare a potenţialului turistic al zonei. Sărbătoarea locală „Spiritul Iernii” se înscrie în strategia şi programul de promovare şi dezvoltare a tradiţiilor şi turismului, program elaborat de către Primărie, în ideea menţinerii continuităţii evenimentelor cu valoare culturală.

Comentarii

Ultimă oră