Sari la conținut
fii-chic-si-pedaleaza-la-skirtbike-brasov

Braşovencele de toate vârstele, dedicate unui stil de viață sănătos și modern şi mai ales, iubitoare de pedalat, sunt invitate duminică la SkirtBike 2013

SkirtBike este singurul eveniment ciclist destinat cu precădere biciclistelor care vor să demonstreze că pedalatul nu este numai un sport.

În acest an defilarea biciclistelor va avea loc, simultan, pe 2 iunie 2013 în 11 orașe din ţară, printre care este inclus în premieră și Braşovul.

Participantele sunt așteptate duminică, 2 Iunie, la ora 16, în fața Primariei, îmbrăcate în ținute chic și accesorizate cât mai original, pentru ca la final să aibă șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite de sponsorii evenimentului. Participarea este gratuită și fără limită de vârstă.

La start, biciclistele vor primi flori din partea organizatorilor, numere de înregistrare și bilete pentru participarea la tombola care se va organiza la afterparty.

SkirtBike îsi propune să încurajeze toate femeile să folosească bicicleta ca mijloc de transport, ajutându-le să înţeleagă faptul că pedalatul nu le restricţionează în nici un fel activităţile de zi cu zi. Atunci când pedalezi poţi adopta orice ţinută doresti, fără să îţi pierzi propriul stil.

Prima ediție Skirt Bike Braşov este organizată în parteneriat cu Asociația Brașovul Pedalează.

Comentarii

Ultimă oră