Sari la conținut

Filarmonica Brașov aduce Muzica în Poiana Narciselor

filarmonica-brasov-aduce-muzica-in-poiana-narciselor

Filarmonica Brașov aduce Muzica în Poiana Narciselor.

Rezervaţia Naturală Dumbrava Vadului, cunoscută mai mult ca Poiana Narciselor este o vastă arie protejată în care înfloresc în fiecare primăvară mii de narcise.

Anul acesta, Filarmonica Brașov propune un concert în această poiană pentru a atrage atenția asupra importanței protejării acestei zone.

Poiana Narciselor se întinde pe o suprafață de aproximativ 400 de hectare, iar peisajul deosebit atrage mii de turiști în fiecare an.

Din păcate însă, unii dintre aceștia, când pleacă, iau cu ei narcise, ceea ce, în decursul anilor, a dus la o scădere a numărului florilor din poiană.

Dorind să atragă atenția asupra acestui lucru, Filarmonica Brașov a pregătit un eveniment muzical duminică, 23 mai, începând cu ora 12. Acesta se numește „Ia cu Tine doar Muzica, Lasă Narcisele în Poiană” și se va desfășura chiar în Poiana Narciselor din satul Vad, comuna Șercaia. În cadrul concertului, va cânta cvartetul 4Tune Quartet, care este cunoscut pentru interpretarea clasică a unor piese din repertoriul pop-rock din anii ‘60 și până astăzi.

Concertul se va desfășura în aer liber, iar măsurile de precauție impuse de autorități vor fi menținute.

Comentarii

Ultimă oră