Sari la conținut

Filarmonica Brașov pleacă la Sibiu, în primul turneu din acest an

filarmonica-brasov-pleaca-la-sibiu-in-primul-turneu-din-acest-an-

Luna februarie vine cu proiecte frumoase și interesante pentru Filarmonica Brașov!


Astfel, Vineri, 12 februarie 2021, la Sibiu, va avea loc Concertul Simfonic Extraordinar cu celebra Operă în concert ”Boema” susținut de artiștii Filarmonicii Brașov, alături de soliști ai Operei Naționale Române din Cluj Napoca, acesta fiind primul turneu efectuat în 2021 de artiștii Filarmonicii brașovene.


Concertul Simfonic Extraordinar ce se va desfășura la Sala Thalia din Sibiu, unul dintre cele două evenimente sold-out ale celei de-a doua ediții a Carnavalului Filarmonicii Sibiu, face parte dintr-un proiect amplu, un spectacol în coproducție cu participarea și implicarea Filarmonicii Sibiu, Filarmonicii Brașov, Operei Naționale Române Cluj-Napoca, Academiei ICon Arts și a Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).


Evenimentul ce se numește sugestiv “Carnavalul Filarmonicii” se desfășoară în perioada 11-14 februarie 2021.


Concertul susținut în fața publicului sibian va avea loc în formula de distribuție prezentată, în premieră, pe scena Filarmonicii din Brașov în 11 februarie 2021. Astfel, la pupitrul dirijorului ne vom reîntâlni cu maestrul David Crescenzi din Italia, iar soliști vor fi: Diana Țugui (soprană) – Mimì, Cristian Mogoșan (tenor) – Rodolfo, Oana Trîmbițaș (soprană) – Musetta, Florin Estefan (bariton) – Marcello, Cristian Hodrea (bariton) – Schaunard, Petre Burcă (bas) – Colline și Sebastian Balaj (bas) – Benoît.

Este considerat primul festival cultural din acest an și reunește la Sibiu 150 de artiști, implicați în cele patru evenimente.


Evenimentul se va desfăşura cu prezenţa publicului, în limita a 30% din capacitatea sălii, respectând toate normele sanitare în vigoare. Dat fiind că masca este obligatorie este de notat un aspect ce completează idea carnavalului, astfel că, cele mai frumoase/inventive măşti vor fi premiate.

Comentarii

Ultimă oră