Sari la conținut

Film autobiografic despre viața lui Britney Spears

film-autobiografic-despre-viata-lui-britney-spears

Viața lui Britney Spears va face subiectul unui film biografic.

Britney Spears, cântăreaţa care a devenit celebră în adolescență, datorită succeselor muzicale, care apoi în viața adultă a umplut cronicile de scandal, vă avea propriul film. Viaţa îi va fi povestită într-un film biografic, ce va fi difuzat în curând, pe postul Lifetime. Filmul intitulat "Britney" va rula anul viitor și o va avea în rolul principal pe actrița australiană Natasha Bassett.

"Britney" va prezenta viața cântăreței în vârstă de 34 de ani, începând cu copilăria sa în Louisiana, unde talentul ei a fost descoperit de foarte tânără. După o ascensiune rapidă în anii 1990, a urmat o perioadă tumultoasă, cu scandaluri şi controverse, cu despărțirea de Justin Timberlake și maternitatea timpurie.


  Lumea își mai aduce încă aminte de imaginile difuzate în presă cu Britney conducând mașina cu bebelușul în braţe.


  Cântareaţa a găsit ulterior o oarecare stabilitate cu un spectacol permanent pe care a început să-l prezinte la sfârșitul anului 2013 în Las Vegas.

Britney Spears are noutăţi şi în ceea ce priveşte muzica: îşi va lansa mâine, 26 august, cel de-al 9-lea său album "Glory" (cu două zile înainte de reprezentația pe care o va susține la gala MTV Video Music Awards).

Comentarii

Ultimă oră