Sari la conținut
filmarile-la-furios-si-iute-7-intrerupte

Filmările la lungmetrajul "Furios şi iute 7" au fost întrerupte pentru o perioadă nedeterminată, în urma decesului actorului Paul Walker într-un accident de maşină în cursul zilei de sâmbătă, au anunţat studiourile Universal într-un comunicat, citat de Mediafax.ro. Producătorii realizaseră deja 55 de zile pentru pelicula "Furios şi iute 7" şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare. Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost ofiţer de poliţie devenit agent FBI şi apoi bandit, care adora maşinile de curse. Initial filmul era programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 11 iulie 2014.
Dacă studiourile Universal vor decide să aducă modificări majore scenariului care să împiedice lansarea în iulie, filmul ar putea fi amânat pentru vara lui 2015, a afirmat Matthew Harrigan, un analist al companiei Comcast, afiliată studiorilor Universal.
"Este o franciză incredibil de importantă pentru Universal, care trebuie să îşi dea seama cum să o refacă şi cum să abordeze moartea lui (Paul Walker, n.r.) cum se cuvine", a precizat Harrigan.

Autopsia lui Paul Walker şi a lui Roger Rodas, care se afla la volanul automobilului Porsche Carrera GT în momentul impactului cu un copac, au fost amânate după ce anchetatorii accidentului au afirmat că au nevoie de amprentele dentare pentru identificare.

Comentarii

Ultimă oră