Sari la conținut
final-de-stagiune-la-filarmonica-brasov

Stagiunea de concerte simfonice 2017 - 2018, una specială pentru artiștii brașoveni, s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare, prin muzica și prin prezența inconfundabilă a invitatilor!


  Orchestra Simfonică a încântat publicul cu o seară Mozart, la pupitrul dirijoral aflandu-se maestrul Mădălin Voicu. Solista invitată a fost renumita violonistă,Cristina Anghelescu.

Mădălin Voicu şi Cristina Anghelescu, alături de Orchestra Filarmonicii Braşov, au încheiat, cu o seară Mozart, săptămâna trecută, stagiunea cu numărul 10 a Filarmonicii Braşov.

A fost o seară în care aplauzele au răsunat la nesfărșit. Mădălin Voicu a condus Orchestra într-un concret plin de strălucire, iar Cristina Anghelescu a captivat publicul cu vioara sa.

„Acest ultim concert a fost un concert deosebit, de o mare anvergură artistică, orchestra s-a comportat extraordinar, cu program Mozart spectaculos, spumos. Este o atmosferă de mare, mare bucurie, de mare strălucire”, a spus Anton Niculescu, managerul Filarmonicii Braşov.

În anul Centenarului Marii Uniri, Filarmonica a sărbătorit frumoasa aniversare jubiliară a celor 140 de ani, conturand un program special pentru întreaga stagiune.

Chiar dacă stagiunea s-a încheiat, publicul braşovean se va mai bucura şi peste vară de spectacolele orchestrei Filarmonicii Braşov.

„În 6 iulie vom avea un concert în Piaţa Sfatului, apoi urmează Festivalul Muzicii de Cameră, la Sala Patria, care va avea loc între 10 şi 14 iulie 2018, urmat de Festivalul de jazz, între 24 şi 26 iulie 2018, cu invitaţi de mare clasă, de peste hotare, din SUA, Europa şi o formaţie românească, la care se adaugă nişte bravismi moldoveni de la Chişinău”, a detaliat managerul Filarmonicii Braşov, Anton Niculescu.

În toamnă, stagiunea se va redeschide cu un concert special – Simfonia a IX-a, de Ludwig van Beethoven.

Comentarii

Ultimă oră