Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 75 WTA, s-a calificat în finala turneului de la Florianopolis din Brazilia, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari. Niculescu a învins-o în semifinale, cu scorul de 6-0, 6-2, după 63 de minute de joc, pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovici, cap de serie numărul 7 şi locul 58 WTA. În finală, Niculescu va juca în compania rusoaicei Olga Puchkova care a trecut în semifinale de americanca Venus Williams, principala favorită, scor 4-6, 6-4, 7-5. Pentru calificarea în finală la Florianopolis, Niculescu va primi 200 de puncte WTA şi un cec în valoare de 20.000 de dolari.
 
Perechea Horia Tecău/Max Mirnâi (România/Belarus), cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Delray Beach (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 519.775 de dolari. Tecău şi Mirnâi au învins, în sferturi, cu scorul de 6-0, 6-4, cuplul Xavier Malisse/Frank Moser (Belgia/Germania), după 54 de minute de joc.În semifinale, Horia Tecău şi Max Mirnâi vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Johann Brunstroem/Raven Klaasen (Suedia/Africa de Sud) şi cuplul Jaroslav Levinsky/Yen-Hsun Lu (Cehia/Taiwan).
 
Perechea Florin Mergea/Philipp Marx (România/Germania), cap de serie numărul 1, s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Cherbourg (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro.Mergea şi Marx au învins în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-4, cupul Dominik Meffert/Philipp Oswald (Germania/Austria).
 
Nici un comentariu la articolul "Finală în Brazilia"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here