Sari la conținut
finala-promo-rally-total-pe-25-februarie

Campionatul Judeţean Promo Rally TOTAL, concursul brașovean destinat piloţilor amatori, programează duminică, 25 februarie, ultima etapă a sezonul trei – finala.

Finala, o etapă care va decide câştigătorii celor patru categorii, va avea loc în deja tradiționala locaţie din cartierul braşovean, Bartolomeu, în zona cunoscută ca stadionul Municipal.


Având în vedere faptul că în nici unul dintre categoriile competiţiei “lucrurile” nu sunt clare în privința câştigătorului, organizatorii se aşteaptă ca măcar media de 60 de concurenţi / etapă să fie bifata şi la aceasta finală.


„Speram să nu avem doar o participare numeroasă ci una record având în vedere că duminică vom afla câştigătorii celor patru categorii ale concursului nostru. Tot datorită acestui interes al participanţilor mizăm şi o participare mai numeroasă şi a spectatorilor la etapa finală.” a declarat Cristian Andrei, managerul proiectului Promo Rally TOTAL, care a mai adăugat în final: „Pregătirile sunt în toi în primul rând în ceea ce priveşte desenul traseului de concurs.”


Etapa finală se va suprapune totodată și cu cea de-a doua etapă a automobilelor cu tracțiune electrică, un concurs care a fost lansat in premieră în acest proiect, Promo Rally TOTAL.


Împreună cu Directorul Sportiv, Ionuţ Roman şi consiliaţi de o generaţie de excepţie de piloţi braşoveni, ne străduim să punem la dispoziţia participanţilor, la finală, cel mai spectaculos traseu cu putință. Un traseu ca pentru o finală.


Programul cursei va cuprinde la fel ca până acum o manşă de recunoaştere a traseului urmată de doua – trei manşe de concurs. Numărul manşelor poate fi modificat dacă condiţiile meteo nu vor fi favorabile.


În privința înscrierilor, pentru a putea beneficia de o planificare precisă, data limită este vinerea din săptămâna cursei, 23 februarie 2018, iar plata taxei de înscriere poate fi achitată inclusiv duminică, 25 februarie, la fața locului, înainte de verificarea administrativă.


Prin urmare, toţi cei care doresc să participe la un spectacol automobilistic îi invităm să se deplaseze „DEFENSIV” duminică dimineaţa în zona de concurs unde să-şi măsoare cunoştinţele de pilotaj în mod „OFENSIV”!

Promo Rally TOTAL este organizat sub egida Asociaţiei Județene de Automobilism Sportiv Braşov, după normele şi regulamentele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Comentarii

Ultimă oră