Sari la conținut

Flatfy – Când este vorba despre cumpărarea apartamentelor în România

flatfy-cand-este-vorba-despre-cumpararea-apartamentelor-in-romania

Flatfy este un motor confortabil de căutare a imobiliarelor de pe piața secundară și un portal cu o destinație specială pentru familii. Când vine vorba despre cumpărarea apartamentelor, caselor, vilelor sau locuințelor noi în România, atunci trebuie neaparat să consultăm Flatfy.ro.


Ce înseamnă Flatfy.ro?
Flatfy.ro este un motor confortabil de căutare a imobiliarelor de pe piața primară și de pe piața secundară din toată România. Este un site creat de o echipă de profesioniști și analişti imobiliari, un portal care se adresează înspecial familiilor și persoanelor care doresc să cumpere sau să închirieze locuințe în România.


Acest site este de mare folos pentru cei care-și doresc o locuință de pe piața primară din România, deoarece pe new.flatfy.ro se află afișate toate ansamblurile rezidențiale din România care se construiesc sau sunt deja finlizate.Toate proprietățiile au o descriere în detalii despre structură, localizare, amplasarea pe hartă, descrierea unităților locative și schemele acestora. Fiecare complex locativ oferă informații utilă, complete și de ultimă oră despre toate construcțiile.


Doar pe o singură pagină a portalului Flatfy sunt afișate toate anunțurile de vânzare și sunt plasate toate ofertele proprietăților propuse pentru închiriere. Anunțurile sunt culese folosind diferite surse, analizate, bine structurate și amplasate la locul potrivit pentru a vă oferi o alegere extrem de ușoară. După alegerea proprietății dorite, site-ul Flatfy.ro vă oferă acces direct la anunțul original și datele de contact ale autorului.


Pe lângă toate aceste facilități portalului Flatfy.ro, oferă posibilitatea nu numai de a selecta repede dar și de a compara toate ofertele alese și adăugate în favorite. Și desigur că acest site poate fi accesat de pe diferite dispozitive, atât de pe computer, tabletă și telefon mobil.


Flatfy.ro este o posibilitate confortabilă pentru o alegere ușoară și corectă!

Conform rezultatelor analizei prețurilor cerute pentru apartamentele cu 2 camere de pe piața secundară a României din luna iulie 2018, echipa companiei Flatfy a constatat că în București există apartamente cu 2 camere puțin mai ieftine decât în Timișoara și semnificativ mai ieftine decât în Cluj – Napoca. Dacă în București se poate de cumpărat un apartament cu 2 camere cu 60.000 euro, în Cluj – Napoca prețul
acestuia este de 75.000 euro.


O poziție mijlocie pe piața imobiliară din România ocupă locuințele cu 2 camere din Constanța, Craiova și Brașov, care sunt mai ieftine decât în București și sunt disponibile cu un preț între 54.000 și 56.000 de euro. Însă aici, apartamentele sunt mult mai scumpe decât în Bacău și Botoșani.


Prețul aceluiași tip de locuințe în Oradea și Iași este de aproximativ 50 000 de euro.

Prețurile medii pentru apartamentele cu 2 camere din Galați și Ploiești ocupă o poziție de mijloc între Oradea/Iași și Bacău/Botoșani, deci sunt mai ieftine decât în Oradea și Iași dar sunt mai scumpe decât în Bacău și Botoșani și sunt oferite la un preț mediu de 41.000 – 42.000 de euro.


Cu o sumă puțin mai mică decât 40.000 euro se poate de achiziționat un apartament cu 2 camere în orașele Botoșani și Bacău, aici fiind oferite cele mai ieftine locuințe de pe piața imobiliară din România. Motorul de căutare Flatfy.ro prezintă rezultatele analizei generale asupra costului mediu a apartamentelor cu 1, 2, 3 și 4 camere din toată România, care sunt oferite spre vânzare în luna iulie 2018.


Analiza celor mai mici prețuri pentru garsoniere, începe cu orașul Bacău, unde sunt puse în vânzare cele mai ieftine, cu prețul de 22.500 euro. Cu o mică diferență de preț este poziționat orașul Botoșani cu costul garsonierelor la 25.000 euro. Garsonierele din orașele Ploiești, Constanța și Galați ocupă o poziție medie și costă între 28.000 de euro și 30.000 de euro. Puțin mai scumpe sunt locuințele din Oradea, Iași și Brașov, unde prețul variază de la 32.300 euro, până la 35.900 euro. Penultimul loc pe scara prețurilor este ocupat de orașele Craiova, București și Timișoara cu costul garsonierelor de la 37.000 euro, până la 40.000 euro. Cele mai scumpe garsoniere se vând în orașul Cluj – Napoca, prețul mediu al acestora fiind de 51.100 euro.


Cele mai ieftine apartamente cu două camere pot fi cumpărate în Bacău și Botoșani cu prețuri de la 36.000 euro până la 38.500 euro. Între 42.000 și 48.000 de euro sunt oferite apartamentele din Ploiești, Galați, Iași și Oradea. Puțin mai scumpe sunt locuințele cu 2 camere din Brașov, Craiova și Constanța. Acestea au prețuri cuprinse între 54.000 – 56.600 euro. Pe locul doi sunt poziționate locuințele cu 2 camere din Timișoara și București cu prețul mediu de 59.000 euro și 62.100 euro, iar pe primul loc se amplasează costul de 75.000 euro pentru imobilele cu 2 camere din Cluj – Napoca.

Locuințele cu 3 camere costă cel mai ieftin în orașul Botoșani 49.000 euro și doar cu 49.600 se poate de achiziționa un astfel de apartament în Bacău. Mai scumpe decât în Botoșani și Bacău dar mai ieftine decât în Oradea și Iași sun apartamente cu 3 camere din Galați și Ploiești acestea costă între 57.000 și 58.000 de euro. În Oradea și Iași o astfel de locuință costă 62.500 euro și, respectiv, 63.100 euro.


Următoarele, pe scara valorică, vin prețurile din Craiova, Brașov și Timișoara, care variază între 69.100 euro și 76.200 euro. Penultimul loc cu prețul mediu de 80.000 euro este ocupat de orașele Constanța și București, iar locul întâi cu o diferență mare, ca de obicei, este pentru Cluj–Napoca cu prețul mediu de 98 900 euro.


Apartamentele cu 4 camere din România se vând cel mai ieftin în Bacău și Botoșani cu aproximativ 60 000 euro. În Galați și Ploiești cu o diferență de 10.000 de euro, se poate cumpăra o locuință cu 4 camere, prețul mediu al acestor locuințe fiind de 70.000 euro. Următoarea treaptă și iarăși cu o diferență de 10.000 de euro este ocupată de prețul din Oradea și Iași, unde cu 80 000 se vând apartamente cu 4 camere. În Craiova și Brașov apartamentele costă 86.000 euro și sunt puțin mai scumpe decât în Oradea și Iași dar mai ieftine decât în Constanța și Timișoara, unde acestea costă în jur la 91.000 euro. Poziția de vârf a prețurilor apartamentelor cu 4 camere este ocupată de orașele București și Cluj–Napoca. Aici
acestea costă 115.000 euro în București și 125.000 euro în Cluj–Napoca.

Comentarii

Ultimă oră